Ja, zna bit sranje, če maš luštkanega fanta. Jaz sem na začetku tudi mela probleme z dvema puncama (no, bolj jih je imel on, ampak posledično sem se še jaz obremenjevala s tem, ker mi je seveda povedal vse, kar se je dogajalo). Njegova bivša, ki ga je prevarala, ga je hotela nazaj in mu je govorila kako je lahko z s tako smrkljo kot sem jaz (ker sem pač par let mlajša kot ona), pa kaj vidi na meni, pa da bi ona rada še eno šanso.

Seveda jo je poslal v tri prekrasne in ji jasno povedal, da naj da mir. Pol je pa ženska delala neke scene in letala po cesti z željo, da bi jo povozil avto in bi jo pol on mel na vesti in podobne fore. Kasneje se mu je opravičila za žalitve, ki so letele name in nikoli več ni težila.
Z drugo pa so bli že dalj časa kolegi, skupaj hodili na žurke, pol je pa zvedel, da je zaljubljena vanj. S take družbe se je seveda začel odmikati, po telefonu pa je dobival takšna sporočila, da mi je šlo kar na bruhanje, ko mi jih je pokazal. Trapa je hodila celo k njim domov in ga zvečer klicala, da je pred hišo in naj pride ven! Ko je zvedla za mene, so spet letele kakšne na moj račun in ga je poskušala spraviti na svojo stran s tem, da so oni veliki bogataši in kako fajn bi mu lahko blo pri njih, midva pa sva se doma s tega smejala.

Mislim, kot da ga je zanimal ves tisti njihov denar pa bog ve kaj še vse + ženska mu ni bla niti malo všeč. Z nekom si zaradi njega samega in ne zaradi tega kar ima. No, pol je, če se dobro spomnim, zamenjal številko, in je bil mir.
No, pa še je blo takih cvetk, ki so težile in se ponujale, ampak so se morale sprijazniti s tem, da ne bo nič!

Mam takega sončka. :bussi: Lahko bi zagrabil vsako priložnost, ki se mu je ponudila, pa je ni. Na hitro se je znebil vsake, ki je začela kaj namigovati ali težiti, pa tudi povedal mi je vedno vse.