Sam kolkr jaz vem lahko poveš čist s svojimi besedami...važno da je pač prav ane.
 Sam kolkr jaz vem lahko poveš čist s svojimi besedami...važno da je pač prav ane.   Jaz bom uglavnem vse povedala s svojimi besedami, ker se ne mislim gulit na pamet tistih butastih definicij.
 Jaz bom uglavnem vse povedala s svojimi besedami, ker se ne mislim gulit na pamet tistih butastih definicij. Sam kolkr jaz vem lahko poveš čist s svojimi besedami...važno da je pač prav ane.
 Sam kolkr jaz vem lahko poveš čist s svojimi besedami...važno da je pač prav ane.   Jaz bom uglavnem vse povedala s svojimi besedami, ker se ne mislim gulit na pamet tistih butastih definicij.
 Jaz bom uglavnem vse povedala s svojimi besedami, ker se ne mislim gulit na pamet tistih butastih definicij. mogoče mata čudežno 4. skrbi me za slovo in psiho, mi je šlo slabo oboje, sploh esej pri slovi. ampak kot sm slišala, so bli eseji tok slabi, da bo skor morala gaussova gor..
  mogoče mata čudežno 4. skrbi me za slovo in psiho, mi je šlo slabo oboje, sploh esej pri slovi. ampak kot sm slišala, so bli eseji tok slabi, da bo skor morala gaussova gor..

FairyAngel napisal/-a:Tudi jaz sem danes imela angleščino. Pod 1. točko je bila neka reklama o AIDS-u, 2. tema je bila "animals", pod točko 3 pa sem dobila še en odlomek iz Look back in anger (ko sedijo za mizo in Jimmy govori nekaj o Alisonini materi).

Tiavanna napisal/-a:Esej ma 50 možnih točk...Pa moj profesor je glavni ocenjevalec, tko da ne vem.
Sicer pa...mene tkoooo zlo živci matrajo, ker mam jutri matematiko.
 Jst mam pa jutr slovenščino...ma kok mi se neda učit... vroče je, SP je... in jebemu boga ze en mesec in vec to trajaaaaaaaaaaaaaaaaa
  Jst mam pa jutr slovenščino...ma kok mi se neda učit... vroče je, SP je... in jebemu boga ze en mesec in vec to trajaaaaaaaaaaaaaaaaa  Komi čakam jutr ob 9.15 ... ko pridem ven iz učilnice...
   Komi čakam jutr ob 9.15 ... ko pridem ven iz učilnice...

, pol k pa vids da je profesorca ful prjazna pa use kr zgine.
  , pol k pa vids da je profesorca ful prjazna pa use kr zgine.