Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

JooooJ. Predn sm not pršla..povem sošolki česa nečem met :( izvlečem listek z vsem tistim (kompleksna, kosinus,....)...

pol sm nek spacala... tko da mata je za mano :wink:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
tinna19
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: krško

Neprebrana objava Napisal/-a tinna19 »

ne se razburjat!!!!! mislim, da ne ena ne druga nista nič slabega mislili....res je, da človek, ko je pač v takšni situaciji, naredi prvo, kar se v tistem trenutku spomni....sploh pa, očitno je prof. mal zaj., če ti je šel tko težit...jaz jih sploh ne razumem, kaj imajo od tega.....in ta matura sploh ni fer, ker je čist odvisna od tega kakšnga prof. maš!!!!
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Ženskice, najprej čestitke vsem. :)
Zdej me pa neki zanima...Pri ustnem od matematike se izločajo listki, ki so že bili izžrebani, right? Ampak a to velja za oba dneva ustnih (če ima recimo pol razreda v četrtek, druga polovica pa v petek)? Ker pri eni profesorci na naši šoli je blo tko, pa me zanima če je povsod al je blo to izjemoma...Malo sem čudno napisala :oops: - zanima me pač, če bodo v petek, ko imam jaz ustni, spet vsi listki, al samo tista polovica, ki še ni bla izžrebana.
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Tiavanna, jaz sem imela danes ustnega iz matematike, pred mano sta imeli že dve skupini (se mi zdi da dve, ker smo pri tej profesorici v dveh višjih nivojih, pa nas je skupaj za razred in pol), pa smo mi danes imeli bolj malo listkov na izbiro, zagotovo jih ni bilo toliko, kot jih je imela prva skupina.

Predvidevam, da se listki torej izločijo, ko ga nekdo izvleče in odgovarja na vprašanja, ter jih več ne dajo nazaj, nisem pa 100%. Če morda kdo ve kaj več o tem ... :?: Isto vprašanje me zanima še v okviru angleščine in slovenščine.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

jst sm bla dns zadnja iz razreda na vrsti in je blo sam še 5 listkov na izbiro :?
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Se pravi, da bo meni ostala cca polovica vseh listkov...Hm. Bom se malo pozanimala, kaj so kej meli danes, čeprav...100% se lih ni za zanašat na to, ker nikoli ne veš kaj jih piči. ;)
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Aja, a kera ve kok je vseh listkov? A jih je 30?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Jao mene pa jutr slova čaka...že čist paniko delam!!

včeri sm mela matematko pa je ful ful dobr šlo. Dobila sm pa:
- potenčna množica (VN)
- presečišče logaritemske funkcije s premico
- zveznost funkcije (VN)
lažje (vsaj zame) skor neb mogl bit, k sošolka je dobila tak čudn listek (metoda bisekcije, vrtenine,...)
angla je bla pa itak na simpl...

Komej čakam, da bo konc te mature, k se mi prov nč več ne da!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

No moja matematka je tut mem, blo mi je pa ful lahko. Dobila sm listek st. 13:

1. Z adicijskimi izreki izpelji sin 2x, cos 2x, tan 2x.
2. Kako racunamo cele in racionalne nicle polinoma. Dokazi.
+naloga: doloci nicle polinoma
3. Kaj je produkt dogodkov in kako ga izracunamo.
+naloga: izracunaj verjetnost dogodka (neki z dvema kockama)

Zacela sm odgovarjat 8.20, 8.25 sm bla ze pred razredom :P

Aja, pr ns je biu dons svez komplet uprasanj, k je biu ceu kup listkov na mizi.

Pa se moj komentar na risanje premice ... Js sm mela celo gimnazijo matematko 5 in k mi nekdo rece narisi premico tut slucajno ne bi sla risat zacetne vrednosti pa ne vem kasnga postopka, za katerga sm prvic slisala. Za ksno drugo funkcijo ja, sam ce ti pa recejo narisi premici pa itak da takoj pomisls na to, da vstavs not dve tocki. In to tut slucajno ni "osnovnosolski" nacin :roll: Med drugim je ena izmed definicij k smo se jih mogl za ustno naucit, da dve nekolinearni tocki dolocata natanko eno premico, torej ustavs dve tocki pa jo nariss :P
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Naughty grl »

HaHaHa jz mam tok več sreče kokr znanja, da kr ne morem vrjet :D Dobila sm številko 29 in sem mela res čist lahko. Vse kar sm se učila no ... Pa še vsem nam je ful pomagala pa druga dva v komisiji sta se skos not pa vn sprehajala :D Skratka, noro, jz sm dons zaklučla z vsem :top: :flehan:
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

Emmm...glede listkou...jst mislim, da se ne izloča. Vsaj tako bo pri nas pri slovenščini u petek. Pri nas so 4 skupine in 2 paketa. Kar pomen da imata po 2 skupini enak paket. Torej bom jst imela v petek isti paket kot je imela ena skupina včeraj. Profesorca je rekla, da nebo dajala listkou ven, ker ne more imet samo 15 listov pa nas 13. Torej...samo se moramo dogovorit kdo bo kaj uzel...in voila :D
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Kako - kdo bo kaj uzel? A vi ne žrebate listkov?
Uporabniški avatar
dash
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a dash »

po pravilih nej bi blo tko da listke dajejo vn, k pa ostanejo 3-je listki pa nej bi odprl nov paket. ne vem vsaj nm so tko rekl.
če nehaš vrjeti v pravljice se ti nehajo dogajati
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

Tiavanna napisal/-a:Kako - kdo bo kaj uzel? A vi ne žrebate listkov?

Ja, itak da "žrebamo". Sam profesorca zmeri postavi listke od antike do moderne-po vrsti. In ker je ena skupina v torek že imela tale paket se moramo pri njih samo še pozanimat kakšna so vprašanja :D
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

je mela letos na maturi mogoče kera PEDAGOGIKO? dejte če je kera mela mal napište kere teme so ble, prosm
Zaklenjeno