Hehe, sm se spomnla da so me od bratca sošolci lani za*ebaval na valeti njihovi, k naju je en vidu.. In jim je blo totaln smešno, da če sm jz na pločniku, on pa uspodi, da je še vedno "pol" večji od mene. K je razlike tam mad 25-30cm nekje.. (jaz 165 - mejčkn manj, odvisno kod/kdaj meri .. lah me zmerijo tut 162 .. on pa kak centi čez 190)
men so bli vedno všeč tipi k so višji od mene, in tud moj zdejšnji je visok...in mi je to full fajn k ga gledam tak gor:)jst sm njegova tamala, on pa moj "veliki"!
jao bogi mi manjši tipi, meni je važno da je punca manjša od mene, če ne se pučutim grozno, pa tut jst nisem nek velikan jst sm okrog 175 moja bivša je pa ... umm 163 se mi zdi.
se pa sploh ne strinjam da ste lahko z večjimi tipi bolj varne lahko se samo počutite bolj varne
Hehe, moj lubi pa je od mene kar 30 cm večji haha, nama nič ne fali . Jaz mam 170 on pa 200 cm . Nikol nisem na velikost gledala, važno je kar je v srčku .
Xenna napisal/-a:Jaz sem tudi bolj majhna in so mi ful všeč tipi, ki so 20 ali več centi večji od mene. Pa tudi v veliko primerih so visokim tipom všeč majhne punce.
... mnja, to je sam zato tko, da bodo potem otroci normalne velikosti ... kaksen bi bil pa otrok ce bi mel tip 200cm, zenska pa 190cm ...
Moj je 10 cm večji od mene in se mi zdi, da je tako vse lepo "pri roki". Drugače pa še nikoli nisem imela tipa, ki bi bil velik vsaj 180 cm. Jaz sem 164.
Men je všeč da je tim vsaj 5 cm večji od mene če mam petke gor. Moj je visok 93cm in mi je to ful všeč na njemu ker tud jz sm visoka. Z manjšim tipom pa nebi mogla bit - no way
ja..men je ful problem,ce je tip manjsi od mene..nebi mogla bit s takim..ker js sem visoka in pol nemorem hodit okol z nekim malim pokecom..se js nebi dobr pocutla..kaj ga primes za roko in greta na spredod,pa zgleda koda mlajsega brateca mal peljes okol visji-ali pa enako visok...