Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

faq js mam tut ju3 mto...sj predelala sm neki na hitrco tista vprašanja...sam sm že vse pozabla...kr neky...tko d bi mogla še 1x preletet skos pa se mi ne da...

d ne omenam še angle pol u 5ek k me je je pa toooook strah....

js tut komi čakam d bo fertiq pa d se gre pol na pir :!:
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Jaz imam tudi jutri matematiko, sicer je pa to moj prvi ustni ... Sem prišla bolj na konec, zato pa imam vse v sredo, četrtek in petek. Matematike imam še nekaj za predelat :?, te zadnje snovi gredo bolj počasi.

Pa še nekaj me zanima: vsi tisti, ki ste že imeli ustnega iz matematike ... Ali je potrebno razlagati vse točno tako kot piše v knjigi ali pa lahko poveš kaj po svoje:?: Ker so nekatere stvari dokaj zakomplicirano razložene ...
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Ja ne saj pr ns niso komplicirali da bi mogl povedat točn to kar piše v knjigi mal po svojih mal po knigi pa je čist supr..saj pri ns je blo tko....
Uporabniški avatar
dash
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a dash »

js sm mela dons mato pa sm mislla da ne znam tok sam sm mela srečo sm dubla deljenje z 2, 3, 5... pa praštevila :lol: pa kdaj je zaporedje neskončno! prov nebi mogla dobit lažiga tko da 12 pik valda :D

aja pa angel v linearno funkcijo si ustavlla točke :rofl: :rofl: :rofl: :loldev: naša matarca bi ti dala za to vprašanje 0 100%
če nehaš vrjeti v pravljice se ti nehajo dogajati
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

dash napisal/-a:js sm mela dons mato pa sm mislla da ne znam tok sam sm mela srečo sm dubla deljenje z 2, 3, 5... pa praštevila :lol: pa kdaj je zaporedje neskončno! prov nebi mogla dobit lažiga tko da 12 pik valda :D

aja pa angel v linearno funkcijo si ustavlla točke :rofl: :rofl: :rofl: :loldev: naša matarca bi ti dala za to vprašanje 0 100%

Ha-ha? Ful smešno no... nism si lih jebene tabelce naredila... sm pač sproti govorila... in nevem koji k***c je to smešno... da sm vedla, da bo tok komplicirau bi pa na tist način naredila... A mogoč piše na listku na kater način moraš delat? ne... in zarad tega mi nebi smeu odbijat točke, ker sm prou narisala...
Men bi blo tut vse smešno, če bi dobila praštevila, deljenje, zaporedja... :roll:
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

Se strinjam z angel. Pač nismo vsi taki talenti za matematko, smo pa mjbe za kej druzga. Vsi pač nismo za vse. Prou smejat se pa zato tut ni treba no.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
žblj
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a žblj »

*ange|* napisal/-a:
dash napisal/-a:js sm mela dons mato pa sm mislla da ne znam tok sam sm mela srečo sm dubla deljenje z 2, 3, 5... pa praštevila :lol: pa kdaj je zaporedje neskončno! prov nebi mogla dobit lažiga tko da 12 pik valda :D

Ha-ha? Ful smešno no... nism si lih jebene tabelce naredila... sm pač sproti govorila... in nevem koji k***c je to smešno... da sm vedla, da bo tok komplicirau bi pa na tist način naredila... A mogoč piše na listku na kater način moraš delat? ne... in zarad tega mi nebi smeu odbijat točke, ker sm prou narisala...

Čaki, čaki ... Če te prav razumem, si recimo tkole delala:

Če je funkcija y=-3x -3 (al kolk je bla), si risala točke po principu, če je x=0, je y=-3; če je x=1, je y=-6 ... itd. In to je blo narobe???? Če maš funkcijo prav narisano, nima kej pizdit ... :?
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

sofia83 napisal/-a:Čaki, čaki ... Če te prav razumem, si recimo tkole delala:

Če je funkcija y=-3x -3 (al kolk je bla), si risala točke po principu, če je x=0, je y=-3; če je x=1, je y=-6 ... itd. In to je blo narobe???? Če maš funkcijo prav narisano, nima kej pizdit ... :?

Jap...ne, ni reku, da je narobe ampak je začnu pizdit, da kako to delam, da je to iz mojih osnovnošolskih let in naj mu pokažem na tist način. Mal me je zmedu, mal sm pozabla na tist način...in pol, ko je povedu kak bi mogla naredit je reku: a si se prišla na maturo učit risat grafe...nimamo časa za to...drugo vprašanje...

In ja prau je bilo narisano... sam ne na taprau način... :roll:
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

*ange|* pa dash, a se spomnita slučajno kok sta meli cifre listkov? :)
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

urszika napisal/-a:*ange|* pa dash, a se spomnita slučajno kok sta meli cifre listkov? :)

29...sam se ne vidi čez. Pa po vrsti tut ni zloženo. Pri nas je bilo kr nekej na kupu vse... edin, če boste vi imel zloženo...
tinna19
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: krško

Neprebrana objava Napisal/-a tinna19 »

sofia 83: -ja res si dobila full easy...ko bi jaz to dobila.....moja frendica je dans mela..in je mela res same najtežje naloge...čeprav je znala, se men to full ne zdi fer....ker en dobi k za osnovno šolo, en pa res full težko....a to vsaka šola sama sestavi...al kako....???? al se že dobijo prav listki napisani iz rica???
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

ja listki so z Ric-a... edino pri angleščini samo tisti listki niso z Ric-a, na katerih je tema (ker je od profesorce odvisno), tam kjer je pa slikca pa besedilo je pa tud z Ric-a.
zdej ravn ne vem, če bo po vrsti... pri angleščini je blo, pa še številke so ble zgoraj na listkih, sam to je pač tak neverjeten človek od prfokse, da nam tako uslugo nardi :) pri slovenščini se je sicer videlo, ampak je blo tko, da sm misnla da sm potegnla 15, sm pa 21. :D
matarco mamo pa tako, da je čist možno da bo dala v popolno linijo al pa kj tazga :) bomo vidl.
sj vprašala sm zato, ker se mal bl pomirjenga počutš, če veš, kaj boš potegnu. itak bom na konc z mojo srečo potegnla neki čist x :?
estrella19
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a estrella19 »

aja pa angel v linearno funkcijo si ustavlla točke :rofl: :rofl: :rofl: :loldev: naša matarca bi ti dala za to vprašanje 0 100%[/quote]

kaj je pa tle tok smešnga? js bi istu nardila, pa kaj..sej to je tud taprav način..sicer pa mi smo zmerej tako risal funkcije, še posebej linearne..ker če je premica določena z dvema točkama, ne vem zakaj bi blo narobe poiskat 2 točki + tretjo za preverjanje in pol potegnt črto čez...krneki no :oops:
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Ok men tud to ni nč smešn :?
Jst mam jutr mato, tko da bo dns še dolga noč :(
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

Blah. gemini sva na istme. Kdaj pa maš ti, kera ura? Jst mam 8.3o.
Men se tolk ne da, cel popoldne sem prebluzila, jao jao. Če mi bo ratal 6 točk nabrat, bo velik. :?
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Zaklenjeno