.Zdej je reku da bi se še med poletjem ene trikrat vrnu,če bova skup...oh use morm premislt sam mi zmanjkuje časa..Itak sm pa OT zato povem še to...

*PrInCeSsKa* napisal/-a:iii hvala ti.Zdej je reku da bi se še med poletjem ene trikrat vrnu,če bova skup...oh use morm premislt sam mi zmanjkuje časa..Itak sm pa OT zato povem še to...
Zdj sm resnično ugotovila da čeprov je tole 'a bi hodila z mano' res ful otročje pa use mi je to še najbolš,usaj veš pr čem si.Zdej k sva z bivšim spet začela sva se kr tko zmenila,da bova spet skup in to je to.Pa sm ga za foro uprašala če mi ne bo reku če bi hodila z njim pa se je sam smejat začel
hehe..ja lepo. Sam zdej itak uživaš z bivšim ne??
;);) kak lepoooo
mislim zakaj bi blo
nevem,sploh nimam kake ideje kok bi se lahk to drgac povedal
mal se pa bos rekla da je tut stavek:a bi se porocila z mano otrocji.

???
prosm RAZLAGO!!!
...kako je hitr ratala zrela samo z vstopom v srednjo šolo! 
pač odvisno od osebe ne... sej hvalabogu, če se znate sporazumet brez "vlkega" vprašanja. samo je pa fajn, če veš pri čem si. ne pa da zveš pol čisto mimogrede, ko že misliš, da si v zvezi, da bi tista druga oseba rada samo malo tak pa malo tak. mi je to bolj smešno... ampak, kot sem že rekla, to je samo moje skromno mnenje.
tud tiste ki vam je to smešno vam bo mogoče enkrat ratalo luškano, ko vas bo to vprašal nekdo ki vam bo nekaj pomenil.