Mahagonij napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:no dej mahagonij, prihrani tvoje bdne izjave, glede nato da o meni ne veš nič..pač nemaram takih tipov..doma imam mizarja in mi je čist fajn ko pride v delovni obleki in malo zaprašen in s koškom žaganja na glavi..ne pa da bi mi smrdel po gucci parfumu deet metrov na vse strani in da bi se pod pajsko bril večkrat kot jaz...
in ti še vedno misliš, d aje to nemogoče in da sem s tem tipom ker sem,zaradi tega ker druzga ne morem dobit, in da so mi všeč taki kot so mi, zarad tega ker lepih nemorem dobit...no dej no, mal se poslušej kaj pišeš...enosavno ne maram takih tipov.......
Aha sej te stekam. Lepi tipi smrdijo po gucci parfumu na 10 metrov, lepe zenske so pa tupe blonde.
Poleg tega trdis, da ne maras tipov, ki jih sama dojemas za lepe(lepota je vendar subjektivna), kar je rahlo tezko verjet.
Poleg tega si ti sama oznacila nekega mizarja za nelepega, nisam jaz nic tega rekel, tudi nisem nikjer pisal, da je lep tip nujno high class al pa karkoli. Ti imas v svoji glavi neko sliko nadutega bogataskega povzpetneza in pol je to kr enako lep tip. Pol pa nabijas o nekih parfumih pa neki.
očitno še vedno ne razumeš o čem govorim...pravim pač da mam rajš take tipe, ki se ne rihtajo hujš kot ženske in ki dopustijo, da niso vsako minuto dneva do potankosti urejeni...
in ne, moj mizar je najlepši!!!!!zame!!