jst sm v lajfu samo 1x navijala za Brazilijo ... in to je blo v Franciji leta 1998, ker so mi šli Francozi tok na qrac, ker so premagala brate Hrvate ...
mislm, ne vem kaj vsi govorite, kdaj bodo Brazilci začel igral? Kaj pa če je to njihova forma? Sej noben ne ve točn kok so močni ... močni k prasica so Italijani, čeprou so se prot ZDA mal zajebaval ... Španija je močna ... Hrvati so dobri k prasica ... Srbi tut, čeprou so se spet neki skregal, ker ne bi Argentina jih nkol naprala s 6:0 ... to govort, da je Argentina odlično igrala je absurd, ker so Srbi izgral z 20% moči ... res mi jih je žal ... prava moč ekip se bo pokazala v osmini finala, ko se bodo med seboj udarile "močne" ekipe ...
Še vedno pravim, da so me Čehi močno razočarali, pa Srbi, pa Hrvati ... tko zgleda kot na SP 2000, ko Francozi niso in niso mogl dt gola ... preklet gol ... grrrr ...
nasplošno so pa meni nekateri navijači(ce) Brazilije bedni ... ker se ne more druge ekipe spomnt, ker nobene druge ne pozna in pol navija za Brazilijo ... uuuuuu, 1x slišala za ronaldinja (piši kako govoriš), pa misl, da je za jaca boga ujela ... nej vzamejo kak športni cajtng v roke, pa mal ekipe pregledajo, pa pol nej si pa eno tako ekipo zberejo, k jim je res huda ... ne pa Braziljio vsi ... jao
boste vidl, da bo evropska ekipa zmagala ... če se Italijani uvrstijo naprej, bodo Brazilce nasul ...
glede komentiranja: Stare rules! Včer sm se tok nasmejala ... vse tekme Staretu!!