Danes pri fantu doma. Sediva jaz in njegova mami v kuhinji. Naenkrat prileti noter gigantski komar in jaz zakričim. Njegova mami pa reče: Ah nč se ga ne boj, to je naš Ferdo. Sej ti ne bo nč naredu
Life is the first gift, love is the second and understanding is the third.
S staro mamo se pogovarjava kaj je bolje, telefonirati osebi ali se v živo videti z njo (jaz pravim, da se je bolje videti, stara mama pa da je vseeno). In potem vpraša stara mama starega ato: Zakaj nisem jaz svojih staršev klicala po telefonu, ko sem se poročila s tabo ampak sem jih hodila samo obiskovat? In potem stari ata: Ker mi nismo imeli telefona in niti tvoji starši ga niso imeli
Moja sestrca je dans izjavla: Tale je pa stegnu roko, tak ko da je Ajflov stolp In se ji smejim pa se udari poglavi pa reče: Nenenene... Un kip Marije al ka je že sm misla! (mislila je KIP SVOBODE )
ene nizozemce smo spoznal in so nas vprašal kako naročijo 3 borovničke, in smo jih nategnli da se reče: petra mi bi te v rito. in so se drl po lokalu to, ona jih je pa spodila vn
Nu$k@ napisal/-a:ene nizozemce smo spoznal in so nas vprašal kako naročijo 3 borovničke, in smo jih nategnli da se reče: petra mi bi te v rito. in so se drl po lokalu to, ona jih je pa spodila vn
Moj sošolec je pa spesnil eno pesmico:
Res ni lahko biti žival, en bi te božal, drug bi te klal..