Likalniki za lase
Mene pa zanima, KATERA je tista ZAŠČITA za lase v spreju, ki jo uporabljate pred likanjem las? Se da to zadevo dobiti samo v frizerskih salonih (kakšen Catwalk in Tigi), ali tudi v normalnih drogerijah? Zanimajo me predvsem imena, cene in dostopnost teh izdelkov. Če ima seveda kakšna forumašica informacije glede tega.
Lp vsem!

hubabuba napisal/-a:Mene pa zanima, KATERA je tista ZAŠČITA za lase v spreju, ki jo uporabljate pred likanjem las? Se da to zadevo dobiti samo v frizerskih salonih (kakšen Catwalk in Tigi), ali tudi v normalnih drogerijah? Zanimajo me predvsem imena, cene in dostopnost teh izdelkov. Če ima seveda kakšna forumašica informacije glede tega.Lp vsem!
tigi ma en sprej Fashionista, stane pa okol 3000 SIT... sicer ga sama še nism probala ampak ga bom v kratkem šla nabavt... majo ga pa samo v frizerskih salonih (kjer uporabljajo te tigi izdelke)...
btusar: ne, ne bi ti čist odsvetovala da nabavš ta likalnik, ker men sicr dobr funkcionira... ampak bom šla pa vseen nabavt še unga sleek and curl (ker ga rabim tudi za navijat) ko bom tega dala na servis... bom pač mela dva... za rezervo če nč druzga
The secret of success is consistency of purpose.
jst mam pa en likalnikod phillipsa za ene 8000. je bla reklama d kao še bolj zravna lase ker nima čist gladkih ploščic ampak z nekimi vdolbincami.... ma brez veze
zdej sem si prov rekla da morm enga novga kupt. pa ta ma tud še funkcijo da navlaži (a veste, k pač vodo dodaš). in zdej jst preberem da je bolš da nima funkcije z vodo, ker je to brez veze, ampak da samo pred uporabo lepo uporabeš kakšno profesionalno vodico proti poškodovanju las in likalnik s KERAMIČNIMI ploščicami...
no prav, bom pa novga kupila
ker sem tud probala pri kolegici ta likalnik ki se ga pri frizerju kup - ma je toooolk bolj kvaliteten!!

zdej sem si prov rekla da morm enga novga kupt. pa ta ma tud še funkcijo da navlaži (a veste, k pač vodo dodaš). in zdej jst preberem da je bolš da nima funkcije z vodo, ker je to brez veze, ampak da samo pred uporabo lepo uporabeš kakšno profesionalno vodico proti poškodovanju las in likalnik s KERAMIČNIMI ploščicami...

no prav, bom pa novga kupila

Renny napisal/-a:zdej sem si prov rekla da morm enga novga kupt. pa ta ma tud še funkcijo da navlaži (a veste, k pač vodo dodaš). in zdej jst preberem da je bolš da nima funkcije z vodo, ker je to brez veze, ampak da samo pred uporabo lepo uporabeš kakšno profesionalno vodico proti poškodovanju las in likalnik s KERAMIČNIMI ploščicami...![]()
jaz sem tudi imela tistega likalnika, ki naj bi imel funkcijo vlaženja. ha! kakšna potegavščina. voda ponavadi (PRE)hitro izhlapi pa še razlike ni med zlikanimi lasmi brez dodajanjem vode in zlikanim z dodatkom vode.

pa na ploščicah se nabere klor, če jemlješ vodo iz pipe. pa ful hitro se začne luščiti ta plast dol.

raje v frizerski salon po eno zaščitno vodico ali pa gel, pa je bojlše za lase, kot pa voda.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
Js sm svoj prvi likalnik dobila kakšnih 7 let nazaj. Je bil za takrat oh in ah ampak lase je pa kuril tko da sm kr vsak mesec strigla konice las
Letos mi je pa božiček prnesu novega od Remingtona in mi je prava revolucija proti staremu, full je lažji pa lasem se nč ne pozna da so zlikani (v smislu da bi bili bolj naelektreni, suhi, razcepljeni...), tko da sm full zadovoljna
Si bom pa tud js umisla zaščitni sprej ko jih vse tok hvalite.

uh jst sm pa končno nabavla ta remingtonov sleek&curl
... v bistvu sm ga dobila, ker če bi ga mogla sama kupt bi se najbrž še sto let odločala... pa morm rečt da je res fajn, kokr sm ga mela prilko mal sprobat... predvsem mi je v primerjavi z ostalimi remingtoni velik bl pratkičen ker ga lahko ugasneš ne da bi mogu vedno vlečt kabl vn, tud samodejno se ugasne po eni uri če slučajno pozabš da je prižgan (kar se men kr dogaja) pa še fajn se da temperaturo naštimat... kako se bo pa obnesu v praksi pa poročam kasneje
...

The secret of success is consistency of purpose.