Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Ancha18
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Velenje

Neprebrana objava Napisal/-a Ancha18 »

micamaca,men isto. mam ga od oktobra... pa se mi že kr dolgo to dela :x
btusar
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a btusar »

Zakaj pol ne neseta nazaj, če je v garanciji in zamenjata?
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

zato ker ga nočejo vzet v reklamacijo :evil: ... rekl so mi nej ga nesem na servis, kar se mi zdi pa skrajno trapast ker bom pol brez... in to bohve kolk časa...
The secret of success is consistency of purpose.
btusar
Sramežljivka
Sramežljivka

Aja, a tko je? Kera štala. Ma sam jest bi vztrajala vseen, sej po mojm ga servis neb meu več kot en tedn, al kva? Jest si ga bom vseen kupila tega S2002, unga ta novga (sleek&curl) ne rabm, ker je še za kodrat... Al čist odsvetuješ? :oops:
Uporabniški avatar
hubabuba
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a hubabuba »

Mene pa zanima, KATERA je tista ZAŠČITA za lase v spreju, ki jo uporabljate pred likanjem las? Se da to zadevo dobiti samo v frizerskih salonih (kakšen Catwalk in Tigi), ali tudi v normalnih drogerijah? Zanimajo me predvsem imena, cene in dostopnost teh izdelkov. Če ima seveda kakšna forumašica informacije glede tega. :) Lp vsem!
Cintia
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Cintia »

Jst mam od Keune sprej k varuje lase pred visoko tempreaturo. Kupila sm ga v trgovini kjer prodajajo frizerski material v stari Ljubljani. Bil je pa tm okrog 3.000.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

hubabuba napisal/-a:Mene pa zanima, KATERA je tista ZAŠČITA za lase v spreju, ki jo uporabljate pred likanjem las? Se da to zadevo dobiti samo v frizerskih salonih (kakšen Catwalk in Tigi), ali tudi v normalnih drogerijah? Zanimajo me predvsem imena, cene in dostopnost teh izdelkov. Če ima seveda kakšna forumašica informacije glede tega. :) Lp vsem!

tigi ma en sprej Fashionista, stane pa okol 3000 SIT... sicer ga sama še nism probala ampak ga bom v kratkem šla nabavt... majo ga pa samo v frizerskih salonih (kjer uporabljajo te tigi izdelke)...

btusar: ne, ne bi ti čist odsvetovala da nabavš ta likalnik, ker men sicr dobr funkcionira... ampak bom šla pa vseen nabavt še unga sleek and curl (ker ga rabim tudi za navijat) ko bom tega dala na servis... bom pač mela dva... za rezervo če nč druzga
ME to YOU
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ME to YOU »

jaz mam od Schwarzkopf - OSIS- Flatliner..
špica :!:
Boys are my favourite thing to study!
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Ewchk »

Js sm si pa kupla Babyliss za 6000 k sm zravn dubila ful enih nastavkov... Ni lih neki fuuul kvaliteta, ampak mi je kul.
Če nisi del rešitve, si del problema.
Renny
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Renny »

jst mam pa en likalnikod phillipsa za ene 8000. je bla reklama d kao še bolj zravna lase ker nima čist gladkih ploščic ampak z nekimi vdolbincami.... ma brez veze :x :D
zdej sem si prov rekla da morm enga novga kupt. pa ta ma tud še funkcijo da navlaži (a veste, k pač vodo dodaš). in zdej jst preberem da je bolš da nima funkcije z vodo, ker je to brez veze, ampak da samo pred uporabo lepo uporabeš kakšno profesionalno vodico proti poškodovanju las in likalnik s KERAMIČNIMI ploščicami... :evil:
no prav, bom pa novga kupila :) ker sem tud probala pri kolegici ta likalnik ki se ga pri frizerju kup - ma je toooolk bolj kvaliteten!!
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

Renny napisal/-a:zdej sem si prov rekla da morm enga novga kupt. pa ta ma tud še funkcijo da navlaži (a veste, k pač vodo dodaš). in zdej jst preberem da je bolš da nima funkcije z vodo, ker je to brez veze, ampak da samo pred uporabo lepo uporabeš kakšno profesionalno vodico proti poškodovanju las in likalnik s KERAMIČNIMI ploščicami... :evil:

jaz sem tudi imela tistega likalnika, ki naj bi imel funkcijo vlaženja. ha! kakšna potegavščina. voda ponavadi (PRE)hitro izhlapi pa še razlike ni med zlikanimi lasmi brez dodajanjem vode in zlikanim z dodatkom vode. :roll:
pa na ploščicah se nabere klor, če jemlješ vodo iz pipe. pa ful hitro se začne luščiti ta plast dol. :roll: ne vem no, jaz tega ne bi nikomur priporočala ;D .

raje v frizerski salon po eno zaščitno vodico ali pa gel, pa je bojlše za lase, kot pa voda.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
plesalka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a plesalka »

jst sm si dons kupila od babyliss za 10 čukov in ga morm še sprobat :)
ma pa tri nastavke:ozkega za kratke lase,širozga za dolge,pa valovitga :?
pa je keramičn in ti so the best(če potegneš po papirju unga z teflonom prevlečenga pa keramičnga,gre keramičn stokrat bol gladko čez)
btusar
Sramežljivka
Sramežljivka

No, no, sva že dve. :bia: Jest sm si tud dons kupla likalnik za lase in ga morm lih tko še sprobat. Sm se odločila za Remington-a z dvojno zaščito: keramično in teflonsko. Sam zdej morm kupt še neki za pošpricat... A še kej priporočate razn tigi-ja?
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

Js sm svoj prvi likalnik dobila kakšnih 7 let nazaj. Je bil za takrat oh in ah ampak lase je pa kuril tko da sm kr vsak mesec strigla konice las :( Letos mi je pa božiček prnesu novega od Remingtona in mi je prava revolucija proti staremu, full je lažji pa lasem se nč ne pozna da so zlikani (v smislu da bi bili bolj naelektreni, suhi, razcepljeni...), tko da sm full zadovoljna :cool: Si bom pa tud js umisla zaščitni sprej ko jih vse tok hvalite.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

uh jst sm pa končno nabavla ta remingtonov sleek&curl :flower: ... v bistvu sm ga dobila, ker če bi ga mogla sama kupt bi se najbrž še sto let odločala... pa morm rečt da je res fajn, kokr sm ga mela prilko mal sprobat... predvsem mi je v primerjavi z ostalimi remingtoni velik bl pratkičen ker ga lahko ugasneš ne da bi mogu vedno vlečt kabl vn, tud samodejno se ugasne po eni uri če slučajno pozabš da je prižgan (kar se men kr dogaja) pa še fajn se da temperaturo naštimat... kako se bo pa obnesu v praksi pa poročam kasneje :) ...
Odgovori