ker sm letos kr neki kupovala prek katalogov lahk opišem še mal izkušenj:
pr
otto sm vzela kopalke iste št., kt jo mam ponavad in so mi čist prov... ampak pr kopalkah, k so elastične in se pač mal raztegnejo al pa skrčjo na teb ni take panike, če so mal prevelke al pa premale, za ostalo pa ne bi vedla... čakala sem pa dobra dva tedna
kar se
neckermanna tiče jst ne vem zakva se grejo kataloško prodajo, če jim tričetrt stvari zmanjka še preden katalog dobr vn pride... sm hotla naročit eno posteljnino... zmanjkal, potem ene tričetrt joging hlače... zmanjkal

... pa še une babe na telefonu so dost neprijazne in pojma nimajo če jih kej vprašaš...
kar se pa
la redoute tiče... res bom naslednjič 10x prej premisnla preden bom pr njih še kej naročila... ker do zdej sm bla še nad vsako stvarjo, k sm jo dobila od tam, dost razočarana... vse je neki na šmafu narjen, pa niti pod razno ne zgleda/stoji tko, kt na sliki v katalogu... poleg tega je pa še čist tu mač drago... človek bi res prčakval mal več od t.i. francoske "mode"... tko da so mi nemški katalogi oz. njihove stvari dost bolj in ugodni in kvalitetni za svoj denar...