FairyAngel napisal/-a:Sem še ena s prtički. Zbirala pa sem tudi tiste dude, najbolj pa se spomnim slikic iz Živalskega kraljestva. vendar zdaj sploh več ne vem, kje imam vse to (če še sploh imam).
Lansko šolsko leto pa sem bolj za foro na žurkah zbirala zamaške od Brezeerjev, ampak potem nisem vedela, kaj naj z njimi delam...
ja in te zamaške sem jaz celo poletje nabirala v torbici, da sem ji jih pol prvi šolski dan dala... daaaah deca pač..
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Tjasa77 napisal/-a:Jst reklamne kartice/ ala razglednice (kartice Vidi oz. Feliks) in jih mam vec kt 500...
No pa sm misla da sem edina jst sm jih začela zbirat iz čist smpl razloga - moj stari jih je raznašal okol, pol pa še jst... pa sm počasi začela vsako novo dajat na en kupček... pa se jih je ful nabralo... pa nisem vedla kaj z njimi in... sem jih polepla po stenah moje sobe... pa je fajn, ker so stene kt en mozaik, pa vsak ki k men pride bulji v te kartice (ker pač ni nobena enaka, pa ene so prov smešne)
ko sm bla še v osnovni šoli sm zbirala: prtičke, itak, pol barbike, znamke..zdej pa kartice (iz tujine, poštamplane in popisane), Felix kartice, parfume, take mejhne steklene stvari, npr: kkšna ribica, al pa slončk...pa razne spominke iz tujine, tak da si zapomnm kje sm bla, če nism mela fotoaparata zravn ..pa škatlce za kavo al pa čaje ter skodelce EXTRA oblik.
od filma Lare Croft (Avgust 2001) pa do lanskega poletja sm pa zbirala vse članke iz revij o bolših filmih, ki so se vrteli na sporedu kinomatografov