legally blonde napisal/-a:A fizke ni mela nobena? Men so se strukturirane zdele smesno lahke, pr prvi poli, k je za obkrozvat, se je pa vidl, da se nism lih najbols naucila teorije ... Bomo vidl, upamo na najboljs
js tudi mela fiziko...sam meni so se zdele naloge za jokat, ne za smejat nevem,upam da bom nardila.ker se nism čiiiiiist nč učila
tud jst sem mela fizko pa mi je bla tko, srednje težka lohk bi bla lažja, ne bi mela nič proti.
no hvala bogu, psihe ne bo treba še enkrat pisat. Sj halo, nebi šu Zver svoje riti dol s prestola vrč s to rezveljevitvijo, niti direktor RICa nebi šu tvegat svoje plače
Jaz mislim, da niti na RIC-u niso krivi za to predčasno objavo nalog, ker so bile ukradene iz omare v šoli, ne pa iz njihovih prostorov. Sicer pa jim bo vsaj v poduk da je dobro imeti dejansko pripravljene rezervne pole.
Imam pa eno vprašanje za vse, ki imate na maturi angleščino (1. jezik, višji nivo). Nimam tistega kataloga pa me zanima, kako izgleda ustni iz angleščine, kakšna vprašanja lahko dobiš ... Saj smo obravnavali neke teme pa tisto poezijo, ampak vseeno. Bila bi zelo hvaležna, če bi katera malo pogledala v katalog. Hvala.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Men se bo zmešalo, če ne bo kmalu konc. Jutri pišem dramaturgijo in pol mam še 4 ustne...Aaaaa. *živčni zlom*
Aja.
Pa slišala sem, da se bo MORDA pri matematiki razveljavla una naloga s kompleksnimi števili.
Tole naj bi bil razlog za razveljavitev... (še enkrat poudarjam - ni še ziher, se pa govori o tem)
Fora je bla, da si mel napisano kompleksno stevilo z realnim pa imaginarnim delom, katerih vsak je bil zapisan z spremenljivko (a je bla se mi zdi). Naloga je bla, da si mogu dokazat, da stevilo nikoli ne more bit realno al neki tazga. In vecina folka se je to lotla tko, da so dokazal, da imaginarna komponenta ne more bit nic. Ampak to ni dost, ker niso uposteval, da se lahko realna pa imaginarna komponenta tud iznicita in je stevilo torej 0, kar je realno. Pa pomoje je bil tud imaginarn del stevila za nekatere a-je realn. Recimo ce mas sqrt(a)*i, je to stevilo realno za negativne a-je. Ker ce je a negativn pol mas sqrt(a)*sqrt(-1)*i=-sqrt(a). Uglavnem, uni k so sestavlal naloge niso uposteval, da se pod korenom dogajajo cudne stvari...
sm a ni bla tale naloga na višjem nivoju? js se ne spomnm da bi mel tole na osnovnem..drgač pa je blo na os. kompleksno število - ampk samo za narisat..tista naloga je pa bla kr lahka, no..ne vem.
@tiavanna: kolk točk omejitve ma posamezen fax bo znano 17.7. in nč prej..ker takrat se namreč zvejo rezultati mature in se use to sešteje skupej z uspehom..pol pa vejo kolk je blo sprejetih in kolk pik je mel zadnji od sprejetih. pa srečno jutr in potem na ustnih!
Ja, jaz tud mislim da je blo tisto kompleksno stevilo na visjem nivoju, ker jaz sem mela osnovni nivo in se mi je zdelo res lahko.. Pa vec nas je doblo isti rezultat.
Za anglescino pa je na osnovnem nivoju eno vprasanje slika, eno tema in eno knjiga. To je 100% tako, ker je nam profesorca povedala..
Ej kaj se katera uci za ustne pri matematiki iz one zbirke nalog za ustni del ko je? Ker men so ful cudno naloge napisane, tak zakomplicirane..
Omg.
Zdej berem Cankarja...in mislim, da bom umrla od tega. Overload dolgočasnih dram. A se keri sanja, o čem govori Lepa Vida (ampak Cankarjeva, ne Prešernova!). Ker sem jo lihkar prebrala in tako zelo nima smisla...