Jao...zdej sem se kao lotla učit za ustni od matematike...In sem ratala kar sitna, ker so tko dolgočasne in bedne reči za se učit. Sej je ful logičnega, sam k moreš še pri vaski stvari vedet neke formule in izpeljave...jajca.
Smejkica napisal/-a:Jabadabaduuuu Konec pisnih, sicer ne bi o tem kako je šlo kej, sam dobr. Danes pishologija ni bla tolk zlo težka, sam sem bla vsen mal preveč površna... Sam da je mimo.
Se strinjam. Psiha mi je bla že od začetka od vseh predmetov najboljša. Za dons sm se bala, da bojo dali kakšno bedno temo al pa brezvezne podrobnosti, pa so ble u bistvu dokaj osnovne stvari. Tko da mam bolš filing, kot sm pričakovala, sam površnost pa tud dela svoje...
Zdej je pa že skooor kooonc.
Ah...sam da je soc mimo... Še ma ktera jutri nemščino? Js še sam to zrihtam pa bo... Pa sploh ne vem kaj se naj učim...nekej stare mature delam pa mi je že bedno vse skup ratalo...
Mislim, da si ponovnega pisanja psih ne morejo privoscit... ce ja, potem.... Eh... Ni fer do vseh nas, ki smo se ucili, pripravljali, videli polo 2minuti preden smo jo odprli.. hvala lepa
O sreca, da sem z geografijo v ponedeljek zakljucla z maturo. Jaz bi bla ziher cist panicna, ce bi mela psihologijo, ker bi skoz razmisljala, kaj bo, pa ce bo slucajno se 1x treba pisat, al pa bodo kriterij znizali.. Samo to je ful bedno do tistih ostalih, ki so se res ucili...
Dobro, da je moj zadnji predmet dramaturgija in da vse boli kur*c zanjo tko da ziher noben ne bo pole ukradu. Sicer pa - vsi, ki imate psihologijo - upam, da se bo vse srečno izteklo.
kaj se sploh sekerate...sej vam nimajo kej narest Razveljavli ziher nebodo...po moje bodo sam probal najdet kradliuca pa ga "kaznovat" ...drgač pa...no sikiriki
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...