Grozljivo
-
- Debatorica
- Kraj: Ljubljana
zanimivo bi bilo slišat vašo starost in življenskeizkušnje, ne samo ponavljanje teorije in predhodnikov.
oddajo včeraj sem najprej gledal bolj površno in v osnovi dobil mnenje na medijski linč, kasneje pa sem se začel spraševati bolj podrobno...
kako je možno, da ti nekdo iz csd zagotavlja, da nikoli niso prejeli nobenega opozorila o trpinčenju, po opozorilu mnz pa takoj odvzamejo otroke.
mene kot delavca v javni upravi, kjer se ukvarjam z vsem živim, tudi s socialo in z življenskimi stiskami mi enostavno ne gre v glavo, kako lahko nek šef javno laže, da niso prejeli ničesar.
pač država je totalno v ...
da ne govorim starših oz možu. totalna copata
oddajo včeraj sem najprej gledal bolj površno in v osnovi dobil mnenje na medijski linč, kasneje pa sem se začel spraševati bolj podrobno...
kako je možno, da ti nekdo iz csd zagotavlja, da nikoli niso prejeli nobenega opozorila o trpinčenju, po opozorilu mnz pa takoj odvzamejo otroke.
mene kot delavca v javni upravi, kjer se ukvarjam z vsem živim, tudi s socialo in z življenskimi stiskami mi enostavno ne gre v glavo, kako lahko nek šef javno laže, da niso prejeli ničesar.
pač država je totalno v ...
da ne govorim starših oz možu. totalna copata
-
- Debatorica
- Kraj: Ljubljana
Latte napisal/-a:Ma ne vem, to mal preveč smrdi. Mama je včeraj zatrjevala, da niti ni opazila, da mali manjkajo trije zobje? Ja bog požegni a je mama al je kr ena teta s ceste tam? In da je imela zlomljena rebra? Težko verjamem da so se te poškodbe zgodile nenamerno.
Ja no sej to sm se tut jst spraševala. MIsim kako nemore mama opazit da hčerkica ne more hodit?? Da ma podpudbe- to tut ni vidno a ne? Da ma polomljene roke??? MIslim sej tm ko naj bi blo zlomljan so ponavad močni znaki na koži, zaotekline ipd. Prokleta bitch ej. Kva bi ji delala. Tastara laže k pes teče, povrh vsega se pa še smil sama seb. Sej razlog je čist enostaven- ni marala met prizadetega otroka, P***a z6akaj ga je pa pol nafukala? A še ni slišala za kontracepcijske?MIslim da imaš pet otrok.. adijo pamet. Upam da bo dolg sedela, oz. jst bi ji dala dosmrtno kazn.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Saj pravijo, da: "vse se vrača, vse se plača". Tej ženski privoščim, da bi umirala v velikih mukah in bolečini, dolgo dolgo časa.
On pa tudi - sm kar brez besed.
Ne vem kako je kdorkoli lahko takšen do svojega lastnega otroka???!!! Še do tujih ne moreš biti takšen. Otroci so ja najbolj nedolžna bitja na tem svetu.
On pa tudi - sm kar brez besed.
Ne vem kako je kdorkoli lahko takšen do svojega lastnega otroka???!!! Še do tujih ne moreš biti takšen. Otroci so ja najbolj nedolžna bitja na tem svetu.
faaakkk,kaj si ti nor! boga revica martina! ma to niso nobeni starši! kak moreš bit tak do svojih otrok??psiho en! pred zid pa kamne metat v oba!!!
joooj čist sem zgrožena ej! in sociala al kaj je.mislim kak si loh dovoljo tkole se lagat pa tkole delat??!!! tut njih bi nekam poslala ej!!!

Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
to je res! sam sej to niti ni tak težko,sej so dohtarji al kaj so!ja vejo kako zgleda udarec povzročen od druge osebe in udarec ki si ga sam povzročiš.je pa res slovensko sodstvo v p.m.! kokr je že ena omenla:ko greš mal prehitr z avtam si takoj kriminalec!sam tle nimamo mi kej narest!tle bo mogla država kej narest!sam dvomim da bo!ok zdj sva ot 

to je res! sam sej to niti ni tak težko,sej so dohtarji al kaj so!ja vejo kako zgleda udarec povzročen od druge osebe in udarec ki si ga sam povzročiš.je pa res slovensko sodstvo v p.m.! kokr je že ena omenla:ko greš mal prehitr z avtam si takoj kriminalec!sam tle nimamo mi kej narest!tle bo mogla država kej narest!sam dvomim da bo!ok zdj sva ot
aja zlome reber se opazi,sej pa se človek ne more normalno gibat!