kam ste se vpisale?
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
Tr|n|ty napisal/-a:
Me sploh vec ni strah, da ne bi nasla sluzbe. Sam znajt se mors mal v zivljenju, pa je problem resen. A ti mislis, ce nekdo vpisie naravosloven fax, mu je pa sluzbica na pladenjcku prinesena?Mene je blo sprva mal strah glede tega, zdej pa vedno manj, ker vidim, da se tud komunikologe dost isce, ce si kolkor tolko zagret.
Okrog mene je kar neki FDV-jevk;
nekatere že skoraj eno leto na Zavodu,

Je pa lepo, da si optimistka!
Profesorjev razrednega pouka se pa trenutno kar veliko išče po razpisih.
cebelcca, tukaj boš našla
drugače je pa pomojem ravno zato tak naval na analitsko sociologijo, ker je bila lani brez omejitve, pa še dokaj privlačen program je, pa se tisti ki mislijo da ne bodo imeli drugje šans, vpišejo sem. drugače si ne znam razlagati

drugače je pa pomojem ravno zato tak naval na analitsko sociologijo, ker je bila lani brez omejitve, pa še dokaj privlačen program je, pa se tisti ki mislijo da ne bodo imeli drugje šans, vpišejo sem. drugače si ne znam razlagati

to infinity and beyond!
- **SiMoN@**
- Kofetarica
Mene je pa kr šokiralu, k je tak naval vsepovsod..In jst blond, kukr sm blond, sem se vpisala samo na eno mesto na višji šoli, pa na eno mesto na visoki, zdej pa mam figule fagule, k je povsod preveč navala. Čeprou mislm da na višji šoli bi bla lahko komot sprejeta, glede na tu, da jih ni velik preveč vpisanih, pa glede na to, da se je kr ene par mojih sošolk kar na blef tam vpisalo. Tko da upam da je še kdo kje tako naredu, da jst noter pridem 

Pri meni je tudi naval na obeh,kar sem se vpisala.
1.medijske komunikacije na feri-ju v mb - 60 razpisanih,152 prijav
2.geografija-pedagogika mb - zaenkrat 95 prijav,60 razpisanih mest
Na prvo tak ne bom sprejeta,na drugo pa nočem it več,tak da upam da te ne bom sprejeta pa bom lahko šla,kamor že dolgo hočem
1.medijske komunikacije na feri-ju v mb - 60 razpisanih,152 prijav

2.geografija-pedagogika mb - zaenkrat 95 prijav,60 razpisanih mest
Na prvo tak ne bom sprejeta,na drugo pa nočem it več,tak da upam da te ne bom sprejeta pa bom lahko šla,kamor že dolgo hočem