dala sem pa za njih 25.000... so pa taka klikSončna očala
pomoje se pa splača dt mal več keša (če to seveda znese) še posebi tistim k majo težave z očmi pa si nabaut ena uredu sončna očala, kr je zaščita ponavad na prvem mestu 

Zadnjič spremenil lil' me, dne 04. Jun. 2006 11:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Only God can judge me.
Se podpišem......
je vredno premisliti kakšna sončna očala kupiti,ker očala brez ustrezne zaščite,ki samo zatemnijo pogled lahko naredijo več škode,kot koristi,ker se zenica v temi razširi in tako sprejme več škodljivega sevanja...zato pri nabavi očal ne šparat in si kupite sončna očala,ki imajo kvalitetna stekla z UV zaščito.

je vredno premisliti kakšna sončna očala kupiti,ker očala brez ustrezne zaščite,ki samo zatemnijo pogled lahko naredijo več škode,kot koristi,ker se zenica v temi razširi in tako sprejme več škodljivega sevanja...zato pri nabavi očal ne šparat in si kupite sončna očala,ki imajo kvalitetna stekla z UV zaščito.

ja to je res kksne res lahk skodjo....sam jst se tega ne drzim...jst sm si letos kupla ene za 3.000sit k so mi ble pac vsec....pa itak vem da drugo leto mi navjo vec in da si bom ze druge kupila:)....haha......sej sama seb skodujem sak si ne morem pomagat.....nimam tok kesa da bi si kupila zdej res ene dobre k nebi skodovale ocem....eh ja.....ce bi pa mela dnar bi si pa sigurn kksne za 40.000sit kupla al pa se vec..hehe

:
:hearts: D&G