Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Applebitecc napisal/-a:Daj nehaj s takimi, da si brez volje do življenja! :?

Ne res ej ... mislm k mi kr na enkrat vse dol pade ... k mi gre na tem področju vse narobe in na faksu in ... mislm sej ne da si mam namen kej narest ... daleč od tega, k tok se pa še mam rada ... sam tko ... čist sm brez volje res ... kr vse se mi zdi zaman in kr neki res ... :(

Ohhh cukrčk ... k bi blo tko ja ... v takelem vremenu sm še bol zamorjena in ne vidim sploh nikjer nobene sreče ... sicer pa ... besede na žalost res ne pomagajo ... :cry: K itak preveč boli ... vsaj mene ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a nutella »

Tiasha, že kr neki časa spremljam tvoje poste (kako tut ne, če skos kle visim), in mi je (mogoče težko verjet) tko hudo zate... Sploh ne vem kaj nej ti rečem, ampak upam da ti vsaj mal pomagam, če ti povem, da se dostkrat spomnem nate (ko kaka punca jamra kko hudo ji je) in držim pesti da bo kmal bolš... drž se!!
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

tiasha napisal/-a:

Ne res ej ... mislm k mi kr na enkrat vse dol pade ... k mi gre na tem področju vse narobe in na faksu in ... mislm sej ne da si mam namen kej narest ... daleč od tega, k tok se pa še mam rada ... sam tko ... čist sm brez volje res ... kr vse se mi zdi zaman in kr neki res ... :(
.

Ah sej po en stran te štekam, sploh, če maš še na drugih področjih težave. Sej najbrž je vse skup povezano. :?
Sam sem se res že ustrašla, da si ne bi kej nardila.. :wink:
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Applebitecc napisal/-a:
tiasha napisal/-a:

.

Ah sej po en stran te štekam, sploh, če maš še na drugih področjih težave. Sej najbrž je vse skup povezano. :?
Sam sem se res že ustrašla, da si ne bi kej nardila.. :wink:

Ohh hvala za skrb, ampak to pa res ne ... I love me :D ne sej ... to pa res zadnja stvar, ampak k mi je res najhujš sm pa že čist obupana in brez volje ... :(

Hvala Nutellca ... ful lepo to slišat res ... men take besede neskončno velik pomenijo ... :cry:
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 11:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
uršy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: najlepše mesto

Neprebrana objava Napisal/-a uršy »

*SweetGirl* napisal/-a:
Ni pa mi jasno kak te lahko nekdo po tako dolgem času kar tako zapusti... Kaj je sploh bil razlog?Sta se odkrito pogovorila na koncu?

To tut mene zanima, sam nočm bit preveč firbčna :?
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

tiasha, ko berem tvoje poste...vidim, da si ga res želiš nazaj. kaj narediti??? naredi VSE, da bosta spet skupaj! imaš 2 možnosti: ali bosta pristala spet skupaj ali pa ti bo dal jasno vedeti, da si zanj preteklost.
jasno pa ti ne bo mogel dati vedeti, da si preteklost, če res ne boš naredila vsega!
in če boš prišla do spoznanja, da med vama res ne bo prihodnosti, boš lažje potegnila črto oz. obrnila nov list v življenju.

ne vem, če si brala mojo zgodbo, končala se je lani maja, tudi jaz sem bil v isti vlogi kot ti (nisem vedel, kaj naj), z njo sem se občasno slišal, rekla mi je, da me ima še vedno rada, da me pogreša... tako sem sredi novembra sedel v avto, ji med vožnjo javil, da prihajam, ona je seveda znorela, naj ne hodim, ampak sam sem bil tako trmast, da sem naredil tistih 180 km v eno smer. nje seveda ni bilo doma. takrat sem potegnil črto in dejansko ugotovil sam pri sebi, da z njo ni prihodnosti. 14 dni po tem sem spoznal dekle, ki me je začarala in s katero sem še sedaj skupaj...

no, če bi bivša bila takrat doma...kdo ve...kaj bi bilo...

torej da povzamem: nariši se pri njemu, "prisili" ga, da se pogovorita in prepričan sem, da bosta po pogovoru ugotovila, kaj je z vajino prihodnostjo. in ne glede na to, kakšen bo rezultat pogovorov, počutila se boš boljše.

pa srečno, držim pesti zate!
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

uršy napisal/-a:
*SweetGirl* napisal/-a:
Ni pa mi jasno kak te lahko nekdo po tako dolgem času kar tako zapusti... Kaj je sploh bil razlog?Sta se odkrito pogovorila na koncu?

To tut mene zanima, sam nočm bit preveč firbčna :?

ja res... mene tud :? ... pa tudi to, zakaj ga ne pokličeš? ... in strinjam se z joškotom... probej ti narest prvi korak če ti je res toliko do njega... potem boš vsaj vedla, pri čem si... bolje da dokončno, kot pa da se obremenjuješ s sanjarjenjem kaj bi bilo če bi bilo...
The secret of success is consistency of purpose.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

No, nekaj o tem lahk tud jaz povem,
namreč nekaj mesecev po razpadu veze z bivšim me je napadlo eno grozno občutje, ko sm ga kar na lepem začela spet bolj pogrešat in mi je bilo hudo po njem; :cry:
nekaj časa nisem tega nikomur povedala, potem pa dvema prijateljicama, ki sta me spodbudili točno k temu, kot ste nekateri že svetovali - naj ga jaz vprašam oz. potipam v tej smeri, ali morda pomisli še kdaj na najino skupno prihodnost.
Ker je res, da zgubit nimaš kaj v takem primeru, le na jasno si prideš in greš lažje naprej. :)
No, poslala sem mu samo en sms v tej smeri, pač če naju še kdaj vidi skupaj
in sem dobila jasen in oster odgovor v smislu, da ne, da se učimo na napakah, da je bila to šola za oba in da sploh on jo je drago plačal,
no, potem pa sm to sprejela in že nekaj dni po tistem sem nanj gledala bistveno drugače.
Zdaj pa se res tud jaz ne vidim več z njim. :?
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

O razlogih zakaj je blo, je konec res nočem več govorit .. velik sm že o tem pisala ... ne me razumet narobe, ampak o tem mi je od vsega še najtežje govorit ... :cry: Še težje mi pa je tut zato, ker ubistvu razloga sploh ne vem oz. ga ni ... to je tok dolga zgodba, da bi jst lahko celo popoldne tukile sedela pa pisala ... res preveč stvari, ki me bolijo in res težko pišem o tem ...

Glede prvega koraka je pa tkole ... :( Jst se zloooo bojim zavrnitve, res ne vem kako bi prenesla, če bi dobila grd oz. negativen odgovor ... Zdelo bi se mi kot, da sem spet popolnoma na začetku ... res sploh si ne znam predstavljat te situacije ... poleg tega bi pa imela občutek, kot da jst rinem vanjga in ga v nekaj silim ... :?
Je že res, da si tega stika močno želim in bi naredila vse ... ampak po drugi strani pa bi rada, da vseeno on naredi ta korak ... ma težko je to res!! Jst sm kar se tega tiče zlo neodločen in sramežljiv človek ... pa tut ... joj dolga zgodba punce in Joško :wink: , res dolga zgodba ...

Hvala za nasvete, res sm vesela, da se vis trudite, ampak jst bom še malo počakala in vidla kaj in kako bo ... potem bomo pa vidili ...
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

tiasha...ko si v taki situaciji, sta dve moznosti:
- ali ohranis ponos, cakas, ce bo on prisel, joces in zivis v negotovosti.
- "ponizas" se cloveku, s katerim si bila velik del svojega zivljenja ter ga prosis se za drugo moznost oz. vsaj za iskren pogovor.
jaz bi izbral ponizanje, to pa zato, ker bi v taksnem trenutku, kot si ti, to velelo moje srce.
pravis, da se bojis zavrnitve...s strahom se moras soociti, le tako ga bos lahko premagala. in ce bi bila kljub temu zavrnjena, bi bila na zacetku, kot si napisala. Ves, bolje je biti na zacetku, kot pa nikjer (v nikjer si sedaj ti).

torej se enkrat: pojdi do njega, imas dve moznosti: ali te bo sprejel ali pa zavrnil. ce do njega ne bos sla, mu ne bos niti dala priloznosti, da bi te sprejel. in naj te ne bo sram pred človekom, s katerim se poznata v dno duse.

torej tiasha, pojdi, zagrebi se, naredi korak, naredi vse, kajti nimas nicesar izgubiti. pridobis lahko pa ogromno: v najslabsem primeru lahko pridobis to, da dokoncno ves, da je potrebno iti v drugo smer.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Jochie napisal/-a:- ali ohranis ponos, cakas, ce bo on prisel, joces in zivis v negotovosti.

- "ponizas" se cloveku, s katerim si bila velik del svojega zivljenja ter ga prosis se za drugo moznost oz. vsaj za iskren pogovor.

Imaš prav, se v celoti strinjam s tabo, ker je to pri meni ena od stvari, ki sem jo v prejšnji vezi delala in se šele po koncu zavedla, da je bilo to tako zelo narobe - ko si trmast iz ponosa in to do osebe, ki naj bi jo imel najraje na svetu - mislim, ko zdaj gledam nazaj, se zdim sama seb tako otročja in smotana, :x
ker sem se raje trmala že zaradi kake povsem nepomembne stvari, kot pa da bi požrla ponos in bila jaz tista, ki bi naredila prvi korak nazaj k spravi.

In te napake se zdaj res trudim ne ponavljati več in se zavestno opozarjam, da se je potrebno kdaj tudi opravičiti, tudi požreti ponos saj vem, da je bila to ena mojih večjih napak v preteklosti.

Tako da, tiasha, veš, kaj mislim :)
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

Men je pa use tok čudn.Šele dva dni je od tega kar sva končala in bi mi mogl bit hudo pa morm priznat da tud enkrat še nism jokala,tud ene solze še ni blo.Sej ga pogrešam itak,pa ga pokličem kdaj čez dan (on mene ne more k ma blokado) pa je pol use uredu.Zdej se bova še dobila u petek da si vrneva stvari pol bo pa počas to to,čeprov hoče da sva prjatla.
Mi je pa neki čudn..dons sm ga vprašala če je blo tok nujn da sva končala zato da bom jst nehala trpet zarad njega al zato ker mu res ni več do mene in sploh noče povedat.Jst sm se uglaunem nehala slepit da bova še kdaj kej mela,en let sm pač vrgla stran in to je to.Zdj pa dvomim da se bom še kdaj u kšno resno zvezo spuščala.Sicer mi je pa hudo sam predn zaspim k vem da bom sama zaspala pa se sama zbudila..pa k pomislim da je celo poletje pred mano pa da bom skos sam doma in se sekerala.Ni kej očitno mi je usojen da se usako leto junija kej tazga zgodi in morm trpet celo poletje...no pa sej bomo vidl kaj bo čs prnesu :)
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Hvala obema za nasvet ... :wink: Sej pravim neki časa res še rabim za razmislt, potem bom pa vidla kako in kaj se bom odločila glede na vse okoliščine oz. glede na vse stvari, za katere vem, da se bodo zgodile v bližnji prihodnosti ...

Hvala še enkrat ... :bussi:
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

evo tiashek...jaz sem mesec in pol samska...na trenutke bi se kar tepla, tolkla z glavo ob zid...ma karkoli, ker je tako grozno boleče. ampak veš, sem ugotovila, dato ne pelje nikamor, sem poklicala bivšega, se dobila na kavi, kolker tok razčistla zadeve, ugotovila da pti nazaj ni...sva se odločila, da prijatelja bi pa res rada ostala, ker ne moreš let kar vreči skozi okno. in ravnokar sem se vrnila z ene lepe kavice z njim, sicer prijateljske, ampak lepe. sem bilaživčna, slabe volje, je bil slab dan, ampak me je tako pomiril. res. kot najboljši prijatelj :)
tako ga imam rada, največ na svetu, in se bom trudla, da bova najbolša prijatelja nekega dne.
Tako, da res, res, res, pokliči ga.lažje ti bo.
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Zaklenjeno