telenovele
-
- Sramežljivka
Telenovelo el amor no tiene presio je moja cimra vedno gledala. Pa zdaj se je končno končala. 260 delov ali neki podobnega. Men se to preveč zdi.
Včasih sem 5min zraven zdržala in moram priznat da so kar bolne meli. To je bilo pretiravanje v skrajnost. Nevem če se take stvari zemljanom dogajajo.
Sem pa malo gledala Klon, ker mi je zanimivo bilo kak so oblečeni bili,pa ples pa kultura.
Kar se pa tipov tiče mi pa noben ni všeč. Čeprav nekateri nimajo slabih teles.
Včasih sem 5min zraven zdržala in moram priznat da so kar bolne meli. To je bilo pretiravanje v skrajnost. Nevem če se take stvari zemljanom dogajajo.
Sem pa malo gledala Klon, ker mi je zanimivo bilo kak so oblečeni bili,pa ples pa kultura.
Kar se pa tipov tiče mi pa noben ni všeč. Čeprav nekateri nimajo slabih teles.
nutella napisal/-a:nikita.. napisal/-a:Tak je biu tot Klon,moja dalč najbolša
Daleč daleč najboljša. Ooo, ko bi jo dal vsaj še na kak kanal..
Jest bi jo tut še enkrat gledala

Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
- Sramežljivka
MIGRENA napisal/-a:nutella napisal/-a:nikita.. napisal/-a:Tak je biu tot Klon,moja dalč najbolša
Daleč daleč najboljša. Ooo, ko bi jo dal vsaj še na kak kanal..
Jest bi jo tut še enkrat gledalasm se čist zaljubila v to telenovelo takrat. Pa una muzka k so skoz nanjo plesal, pa rute...
Ja, Klon je bil ful dober, ker ni bilo "kar nekaj" ampak si lahko res spoznal njihovo kulturo, običaje... Zanimiva telenovela

Ljudje smo angeli z enim krilom,
in če hočemo leteti,
se moramo objeti!
in če hočemo leteti,
se moramo objeti!
uf js pa te ne spomnim..
sj je blo ene par kr fajnih telenovel
Sam me je pa šokiral k sm vidla kok je Adela Noriega stara, že 40 bo kmal
face ma pa k 20-letnica..
Esmeraldo sm tud js gledala, sam a je niso pr nas celo 2x predvajal..bed
Drgač je bla pa men ful dobra una Apuesta por Amor k sta igrala Patricia Manterola pa Juan Soler, pa itak Gorda k Juan Pablo
..arrr
pa od Gabriele Spanic so ble tud dobre ja, men je bla tud una ful dobra - Por Tu Amor k sta mi bla s Saulom toook

Sam me je pa šokiral k sm vidla kok je Adela Noriega stara, že 40 bo kmal

Esmeraldo sm tud js gledala, sam a je niso pr nas celo 2x predvajal..bed
Drgač je bla pa men ful dobra una Apuesta por Amor k sta igrala Patricia Manterola pa Juan Soler, pa itak Gorda k Juan Pablo

pa od Gabriele Spanic so ble tud dobre ja, men je bla tud una ful dobra - Por Tu Amor k sta mi bla s Saulom toook

Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
sanaya napisal/-a:Adela bo stara 40? Nč jasn
Ja u bistvu je 37 stara...rojena je leta 1969..sj pravm, šok

Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam