Satanizem

Vse o svetu umetnosti. Torej, kulturniki vseh dežel združite se.
Odgovori
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

krfjolca napisal/-a:Menda so po nekaterih slovenskih porodnišnicah za jutri uvedli posebne ukrepe - zaklepanje in podobno, ker so prejemali neke čudne klice in se bojijo, da bi kakšna sekta prišla preverjat, kdo se bo na ta dan rodil itd.
Kriza.

omg :eek: ! meni se tile malčki, ki bodo jutri rojeni, smilijo :( . eni bodo ziher tarča kakim satanistom.
le kaj se dogaja s svetom?? :stupid: :freak:
ljudem se meša! :evil:
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
ushergirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ushergirl »

jutr se bodo rodil deklice in fantki in noben med njimi ne bo satan...to je tko kukr je ena izjavla da bo pr petnajstih rodila jezusa :roll: .in to brezmadežno :irre:
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

krfjolca napisal/-a:Kaj pa pravite na jutrišnji 6.6.06? Da naj bi bil antikrist rojen, ali pa naj bi zavladal svetu, je govoril že Nostradamus.

Menda so po nekaterih slovenskih porodnišnicah za jutri uvedli posebne ukrepe - zaklepanje in podobno, ker so prejemali neke čudne klice in se bojijo, da bi kakšna sekta prišla preverjat, kdo se bo na ta dan rodil itd.
Kriza.

Sem tudi jaz slišala, da so nosečnice, ki imajo jutri rok vse prestrašene in se sredi noči zbujajo zaradi nočnih mor.Groza!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

bouhica napisal/-a:Kolk vem je ena izmed zapovedi satanistov ta, da se o tem ne govori... In če iz tega izstopiš, te morajo ubit...

Tko da mi ni čist jasn-moj bivši je bil satanist, sam je še žiu :?

Pravila obnašanja:

Molitev je nekoristna; odvrača ljudi od koristnih dejavnosti.
Obredno ubijanje (ljudi ali živali) krši satanistična načela. Puščena kri žrtve je brezkoristna. Žrtve so ubite simbolično in ne v resnici.
Uživaj razvajanje namesto vzdržnosti. Z veseljem prakticiraj vseh sedem krščanskih smrtnih grehov.
Če te človek udari po enem licu, ga ti trešči po drugem.
Delaj proti drugim kakor da drugi proti tebi.
Prosto se ukvarjaj s seksualnimi aktivnostmi, v skladu s svojimi potrebami (ali skozi monogamijo ali poligamijo; skozi heteroseksualnost, homoseksualnost ali biseksualnost; z uporabo katerih koli seksualnih fetišev). Idealno pa je monogamno razmerje, osnovano na združljivosti in obvezi.
Samomora se ne podpira in ne spodbuja.

kje si ti slisala da te morjo ubit?
nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

ma to itak obstaja milijone različnih satanističnih in kvazi satanističnih organizacij in sekt,, in vse imajo neka svoja pravila.
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

krfjolca napisal/-a:Kaj pa pravite na jutrišnji 6.6.06? Da naj bi bil antikrist rojen, ali pa naj bi zavladal svetu, je govoril že Nostradamus.

Menda so po nekaterih slovenskih porodnišnicah za jutri uvedli posebne ukrepe - zaklepanje in podobno, ker so prejemali neke čudne klice in se bojijo, da bi kakšna sekta prišla preverjat, kdo se bo na ta dan rodil itd.
Kriza.

wiii antikrist...joj kok ene panike...sej je sam navaden datum..če pa pride antikrist na zemljo, pa kul a ne, ga bom pa na kafe povebla :razz:
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a krfjolca »

Purple, mislim, da ne štekaš pointa. Jaz vem, da je navaden datum in nisem niti malo vraževerna, pa verjetno uslužbenci porodnišnic tudi ne.
Fora je v tem, da se bojijo raznih sekt, ki pa v to verjamejo in bi utegnile škodovati novorojenčkom, ali ugrabiti in podobno. Tako da je "panika" v porodnišnicah kvečjemu dobrodošla.
Thrashy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Thrashy »

a ta panika izvira iz dosedanjih izkusenj iz ostalih podobnih let

06.06.1006...................06.06.06
06.06.1106...................06.06.06
06.06.1906...................06.06.06
06.06.2006...................06.06.06
06.06.2106...................06.06.06
06.06.3006...................06.06.06. itd..............

ali jaz narobe razumem ta baw baw, kera mogoce bolj ve kje je fora teh stevil al kuko.............
al se men dozdeva, da je vse tole eno komercialno skarpucalo ker je tut za satanizem ratalo prevec kretenov dovzetnih............nekateri pa to s pridom uporabljajo v trze namene z razno raznimi bedarijami take in drugacne narave
ne vem to glede teh stevil je moja teorija ce se motim me prosim popravite in povejte se men kako to deluje...........mogoce se motim............ne vem............lp
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Ja, sem slišala, da so 6.6.1996 imeli podobne grožnje in ukrepe po porodnišnicah.

Tudi cerkve menda množično zaklepajo, da ne bi prišlo do kakšnih požarov ipd.
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Ja, sem slišala, da so 6.6.1996 imeli podobne grožnje in ukrepe po porodnišnicah.

Tudi cerkve menda množično zaklepajo, da ne bi prišlo do kakšnih požarov ipd.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

men se zdi vse to preveč panike..ok, porodniščnice že, ampak cerkve pa to zaklepat..pa sej nismo v ameriki, da se bodo zdej zgodil kar množični požari in da bodo kradli ljudi in tako dalje...preveč so napihnel vse to, ker drugega kot datum res ni...kakšen antikrist..

sekte so pa v sloveniji itak minimalno razvite, tko da pomoje res ni nobene panike, da bi se zgodilo kaj hudeg na tem področju...
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

*purple bitch* napisal/-a:sekte so pa v sloveniji itak minimalno razvite, tko da pomoje res ni nobene panike, da bi se zgodilo kaj hudeg na tem področju...

Če ne veš, da obstaja, še ne pomeni, da ne obstaja.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

0bstajajo že, ampak ni bilo nikol kakih izpadov in ceremonij iz njihove strani....in tudi mislim, da jih nikoli ne bo...
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

klikk
uuff...a je to naključje, da pride danes v kino film OMEN?? :? tako še bolj ljudi strašijo! :stupid: halo? zdaj pa že res pretiravajo!
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Thrashy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Thrashy »

valda za take ki so dovzetni za take traparije............good trzna poteza nimas kej...........
Odgovori