offf zajeb***.. sonce mam v strelcu, luno v raku, asc pa v biku.. baje de se ven kažem kot preprosta oseba, sama sebe pa nikoli ne razumem kar je tud na žalost res.. :S
Mimi_M napisal/-a:Ma dej, to vzem z veliiiiiiiiko rezervo - za naju je tud čist negativno napisan, pa se imava (zaenkrat še, no) ful dobr. Niti sledu o tistem, kar piše, kr neki. Sam, k si lih prašala Zdej se mi pa ne da več prepisavat vn iz te knjige, pejte si jo iskat v knjižnico!
Uuu uuu dejmo nek zakljucek iz tega vn potegnt.
Naprimer astrologija je navadn "cold reading".
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Priznam....zelo rada pogledam ujemanje z kakim znamenjem (to mi je ful zanimivo) pa tut horoskop vedno preberem ampak jemljem vse to z rezervo! Nekatere knjige oz. avtorji zelo uspešno zadanejo lastnosti znamenja... glede ujemanja znakov (s partnerjem) pa ni vedno tako. Jst sm devica in se bi mogla ujemat z kozorogom in bikom ampak sem se super ujela z ovnom....zdej pa še z ribico nimam problemov. Po moje tu vplivajo še posameznikov karakter, vzgoja, pogled na svet&stuff... Navsezadnje smo si različni in vsak je unikat
Neke značilnosti so resnične, neki pač tud je na tem...ampak se mi pa vseeno zdi da ni treba prevč jemat teh horoskopov...jst jih preberem če mi fajn kej piše, še nekok verjamem...če mi pa ne piše fajn-pa ne:)Jst sm dvojček moj fant pa devica in moram reči, da se ujemava full dobr :knuddel: