Včasih sem jih gledala za zabavo zdej se jih pa raje izogibam in kaj pametnejšega naredim v tistem času, ker jih je večina po enem in istem kopitu in sam poneumljajo ljudi .. :S Edina, ki je izstopala je bila Klon; vsaka čast tej telenoveli
*pupika* napisal/-a:mene pa zanima, če kera gleda na HRT1 telenovelo- el amor no tiene presio... kr so jo zdej nehali predvajat, pa me zanima, če je bil konec (kr nisem gledala)....
Začasno so prenehali s predvajanjem, ker baje še niso posneti vsi deli, vsaj tako so napisali. Drugače je pa tole res ful smotana nadaljevanka, ker se predolgo vleče in kar ni in ni konca.
Jaz sem se zdaj malo oddaljila od telenovel, tako da zaenkrat gledam samo Maščevalko na prvi tv in tu pa tam Barve greha.
Ljudje smo angeli z enim krilom, in če hočemo leteti, se moramo objeti!
Jst gledam trenutno La Tormenta. Zaenkrat je uredu ...
Mi je edino ful glupa ura predvajanja - ob 6h. KEr v petkih pol ponavadi zamudim, pa še če se mam kej za učit, mi tista ura lih narobe hodi, ker sm se ponavadi takrt začela učit.
E una vita sola non pu bastare, per dimenticare una storia che vale, dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
js tud gledam La Tormenta. sam bedno mi je k je tok zgodi pol ponovitev če slučajno zamudim. gledam pa tudi na prvi tv - la venganza (maščevalka) ko igra Gabriela Spanic (men je ta najbolša igralka v telenovelah).
Ja men je tud Gabriele ful lepa, sam se mi zdi, da je skoz bl čudna. Najlepša je bla ko je igrala v Por Tu Amor, zj v Tierra del Pasiones ma pa kt eno čelado
sanaya napisal/-a:Ja men je tud Gabriele ful lepa, sam se mi zdi, da je skoz bl čudna. Najlepša je bla ko je igrala v Por Tu Amor, zj v Tierra del Pasiones ma pa kt eno čelado
V Por tu amor je bla men tud Gabriela ful lepa, pa tud un igralc, ne vem kako mu je ime, kljub svojim letom ne zgleda slabo
sanaya napisal/-a:A Saula misleš. Ona2 zj spet v 2 telenovelah skup igrata. Men sta tko fajn par. On je tko...šarmanten
Ja un k ma že ful sive lase, pomoje da je to ta Saul ja. Men je bla od telenovel do zdej ful dobra mis tres hermanas pa gorda. Najbolše so mi tiste telenovele, kjer glavna igralca znata ful dobr odigrat da sta noro, strastno zaljubljena