nedolžnost?
Iz teme: Na kakšen način ste izgubile svojo devištvo?
Deviško k. sem izgubila...
pri masturbaciji
8% [ 26 ]
pri sex-u za eno noč
12% [ 42 ]
z fantom,s katerim sma bila že dalj časa par
55% [ 180 ]
bila sem zlorabljena
4% [ 14 ]
s prijateljem
9% [ 31 ]
drugo
9% [ 32 ]
Skupaj glasov : 325
Vem, da je po tej anketi bilo zlorablenih le 4% žensk. Vendar že to je za moje pojme zelo velik procent, saj si nobena ženska tega ne zasluži.
Deviško k. sem izgubila...
pri masturbaciji
8% [ 26 ]
pri sex-u za eno noč
12% [ 42 ]
z fantom,s katerim sma bila že dalj časa par
55% [ 180 ]
bila sem zlorabljena
4% [ 14 ]
s prijateljem
9% [ 31 ]
drugo
9% [ 32 ]
Skupaj glasov : 325
Vem, da je po tej anketi bilo zlorablenih le 4% žensk. Vendar že to je za moje pojme zelo velik procent, saj si nobena ženska tega ne zasluži.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
daj vidva nehajta klobasat o vecini ali ne vecini, dejstvo je, da se posilstva dogajajo, dejstvo je, da posiljeni zenski lahko to dejanje pusti trajne posledice, tako da bodita srecna, da vidva nista bila kakorkoli zlorabljena.
in ce dekle pise v afektu, verjetno se ji sedaj ob pisanju odvija tisti grd film pred ocmi, je ni treba loviti na vejice.
aja, 4% zensk je izgubilo nedolznost ob posilstvu, verjetno je bila se kaksna posiljena po izgubi nedolznosti...
kakrsenkoli delez je, prevelik je! tako da...bodita tiho ter uzivajta v svoji sreci, da vama ni bilo potrebno prestati tega...
in ce dekle pise v afektu, verjetno se ji sedaj ob pisanju odvija tisti grd film pred ocmi, je ni treba loviti na vejice.
aja, 4% zensk je izgubilo nedolznost ob posilstvu, verjetno je bila se kaksna posiljena po izgubi nedolznosti...
kakrsenkoli delez je, prevelik je! tako da...bodita tiho ter uzivajta v svoji sreci, da vama ni bilo potrebno prestati tega...
[quote="Jochie"]daj vidva nehajta klobasat o vecini ali ne vecini, dejstvo je, da se posilstva dogajajo, dejstvo je, da posiljeni zenski lahko to dejanje pusti trajne posledice, tako da bodita srecna, da vidva nista bila kakorkoli zlorabljena.[quote]
Hvala, vsaj eden me razume
Hvala, vsaj eden me razume

Zadnjič spremenil ANGELgirl, dne 04. Jun. 2006 21:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Jaz pa morm povedat da sm se nedolžna
Lansko poletje sem spoznala fanta, ki pa na mojo žalost zivi v tujini. Med nama ni bilo nicesar, vendar sva dobra prijatelja in sva v stiku preko interneta...
Vedno mi je govoril, da sm mu simpaticna in da ga znam nasmejati
En dan sva se pogovarjala in presenetil me je s tem, da bi rad poskusil z mano to poletje, ce bi nama uspelo...seveda sm takoj privolila in ga povabila k sebi, ko bom poleti sama doma...z njim si zelo zelim "dati dol"
, ampak me skrbi ker ne jemlem se nobenih tabletk(vecina pravi, da se po tabletkah ni zredila..ampak nikoli ne ves)...
mislim, da morm k ginekologu..samo ne vem kako..ali naj se prijavim pri ginekologinji?

Lansko poletje sem spoznala fanta, ki pa na mojo žalost zivi v tujini. Med nama ni bilo nicesar, vendar sva dobra prijatelja in sva v stiku preko interneta...
Vedno mi je govoril, da sm mu simpaticna in da ga znam nasmejati

mislim, da morm k ginekologu..samo ne vem kako..ali naj se prijavim pri ginekologinji?
pehta napisal/-a:Ne delajte si utvar in računov brez krčmarja.
Tale anketa odraža le statistiko določenega dela ljudi, ki pač sledijo temu forumu in trendom, ki jih le-ta propagira. Pa še to dvomim, da je realna. Zato je zelo napačno posploševati zgornje rezultate na celotno populacijo. Seveda pa so anketni 'rezultati' zelo v interesu določenih posameznikov in skupin, zato je tudi tale tema tako popularna. Z vsemi sredstvi namreč želijo ustvariti vtis, da se današnji mladoletniki samo še dolčkajo, da je to in, pop, skratka v trendu. Gre pa za navadno manipulacijo in poneumljanje ljudi.
pomoje pa je anketa prou zelo realna, populacija je velika in statistična napaka je majhna. ne vem sicer komu bi blo v interesu usvtariti vtis, da se mladoletniki samo se dolckajo, pa tudi ce se je nasel kdo tak, je bil tvoj interes ravno obraten, torej si glasovala zadnjo opcijo in so se razni interesi lepo iznicili

in tudi rezultati kar lepo predstavljajo povprecnega najstnika oziroma bolje povprecno najstnico... ce pa bi dodali se glasove nekaj vaskih deklin ki se nimajo interneta, pa bi se povprecje se znizalo... na seniku je lepo

lej normalno da anketa odraža segment bralcev tega foruma, nekdo, ki ni na tem forumu pač ni glasoval... če bi šli anketirat bralce enega verskega časnika bi bilo pa vse drugače. obstaja še dost mladih k so/bodo izgubili nedolžnost kasneje kot če gledamo "naše" povprečje na temu forumu... če bi bila zdele malo zlobna, bi lahko predlagala mnenjalnik
tko da glede tega se kar strinjam s pehto.
v bistvu poznam kar ene par mladih starih nad 23 let, za katere sploh nismo prepričani če so še nedolžni, in ene par, za katere vemo da so še. pa to so čist normalno socializirani ljudje, večinoma gre pa za fante

tko da glede tega se kar strinjam s pehto.
v bistvu poznam kar ene par mladih starih nad 23 let, za katere sploh nismo prepričani če so še nedolžni, in ene par, za katere vemo da so še. pa to so čist normalno socializirani ljudje, večinoma gre pa za fante

-
- Sramežljivka
samo glede ankete bi nekaj rada rekla. je namreč čisto narobe narejena, zato so mogoče tudi rezultati temu primerni. ne more bit neka številka v 2 razredih hkrati
zato bi bilo bolj smiselno, če bi se naredilo anketo npr.:
14-15
16-17
18-20
v sedanjem primeru nastane dilema pri nekom, ki je recimo izgubil nedolžnost pri 16 letih. a se bo dal v razred 14-16 ali pa 16-18
saj veste kaj hočem reč? no sam tolk v vednost sestavljalcu ankete....

14-15
16-17
18-20
v sedanjem primeru nastane dilema pri nekom, ki je recimo izgubil nedolžnost pri 16 letih. a se bo dal v razred 14-16 ali pa 16-18