nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

Mahagonij napisal/-a:A ti slucajno namigujes, da so ti rezultati napacni, in da doloceni ljudje manipulirajo rezultate ker hocejo prikazat, da vecina zensk izgubi nedolznost v srednjesolskih letih?....

Seveda nikakor ne. Nihče ne manipulira in ne potvarja rezultatov. Pač pa v mojem postu piše, da je zgrešeno mnenje, da sodelujoči v anketi predstavljajo povprečnega slovenskega najstnika. Gre pač za povprečnega obiskovalca tega portala, ki se mogoče razlikuje od povprečnega mladega slovenca ali slovenke. Če še vedno ne razumeš, to je podobno, kot če bi za anketo, ki jo med svojimi bralci izvede Playboy (ki je, mimogrede, tudi izdajatelj Cosmopolitana), trdili, da odraža večinsko mnenje slovencev. Ha, ha, ha. :D
Nič ne pišem o manipulacijah.
Sedaj razumeš, ali ne?
Seveda pa je logično, da se tukaj propagira predvsem miselnost, ki je blizu Plaboyu, Men's Healthu ipd. Se ve, zakaj. Škoda pa je, da se vse skupaj lepo 'okranca' in kot edina resnica prodaja našim 12 in 13-letnicam
Zadnjič spremenil pehta, dne 04. Jun. 2006 17:48, skupaj popravljeno 1 krat.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Mahagonij napisal/-a:
pehta napisal/-a:Seveda pa so anketni 'rezultati' zelo v interesu določenih posameznikov in skupin, zato je tudi tale tema tako popularna. Z vsemi sredstvi namreč želijo ustvariti vtis, da se današnji mladoletniki samo še dolčkajo, da je to in, pop, skratka v trendu. Gre pa za navadno manipulacijo in poneumljanje ljudi.
A ti slucajno namigujes, da so ti rezultati napacni, in da doloceni ljudje manipulirajo rezultate ker hocejo prikazat, da vecina zensk izgubi nedolznost v srednjesolskih letih? To je najbolj neumna stvar, kar sm jih slisal na tem forumu. Komu vraga bi koristilo to, da bi bil rezultat ankete, tak, da zenske vecinoma zgubijo nedolznost v srednjesolskih letih?? In kako bi ta nekdo lahko vplival na rezultate ankete??? Tuki neki svoje frustracije glede seksa sproscas z nekimi teorijami zarote na cosmo forumu. :lol:

tlele se pa jst strinjam z mahagonijem..nevem kera bi klikala napačne odgovore na anketi, ker tud če bi hotela zlagat svoje leto izgube nedolžnosti, nikjer ne piše kdo je za kaj glasoval...
pehta vse lepo in prav, sam zdele pa res malček pretiravaš...
ni ves svet zlagan in krut in na tak način kot si ti predstavljaš..pač če nekdo hoče zgubit nedolžnost mrtvo pijan v eni šumi, zakaj pa ne če njemu paše..važno da si vsak sam porihta kukr mu najboljš sede..za druge pa je res brezveze skrbet, ker nihče ne bo spremenil nič... :)
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Ok res je, da anketa predstavlja statistiko obiskovalcev tega foruma, vendar menim, da tudi splošna statistika ne bi imela zelo veliko odstopanj.Velika večina punc je izgubila nedolžnost zaradi zlorabe, zato je kar veliko število oseb izgubilo nedolžnost pred 16 letom.Tisti, ki zlorabe niso doživeli verjetno tega ne razumejo in menijo, da anketa govori zgolj o prostovoljni spolnosti.

Tako jaz kot tudi 2 moji bližnji prijateljici smo izgubili nedolžnost zaradi tipov, ki niso znali svojega "prijateljčka" obdržati v hlačah in so nas zlorabili v rosnih letih ko niti vedeli nismo zakaj se gre. Nikomur ne privoščim tega, kar se je nam zgodilo, ker ti uniči vse življenje kot tudi "romantično" predstavo o spolnosti!!!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Komentar ni potreben. :(
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

zloraba??upam da sem te narobe razumela, ampak te bom rajš še enkrat vprašala--o kakšni zlorabi govoriš??
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Pupa, človek pri 13, 14, 15-ih še nima razčiščenih vseh pojmov. To je vendar logično, tudi kazenski zakonih sankcionira spolnost z biološko sicer razvitimi, a čustveno nezrelimi (beri premladimi) ljudmi. Izkoriščevanje takih čustevno labilnih, neizkušenih, na smrt 'zaljubljenih' deklic, po možnosti še malce okajenih, imenujemo zloraba.
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica

*purple bitch* napisal/-a:zloraba??upam da sem te narobe razumela, ampak te bom rajš še enkrat vprašala--o kakšni zlorabi govoriš??

Zloraba oziroma posilstvo. Ne moreš verjeti koliko žensk je to doživelo, ker je to tema o kateri se ne govori v javnosti.
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

posilstvo... kruto in nagnusno dejanje o katerem se res premalo govori! angelgirl, si tp prijavla? predvidevam da ne! moja prjatlca je bila tudi posiljena- trikrat.. in ni tega nikomur povedala! nevem zakaj! hotla sem jo prpričat, sam ni šlo! Nedolžnost ji je bila odvzeta s silo!!! To mora biti nekaj najhujšega- posilstvo... sploh si neznam predstavljati kakšne travme si preživljala...
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

o revce :(
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica

*pupika* napisal/-a:posilstvo... kruto in nagnusno dejanje o katerem se res premalo govori! angelgirl, si tp prijavla? predvidevam da ne! moja prjatlca je bila tudi posiljena- trikrat.. in ni tega nikomur povedala! nevem zakaj! hotla sem jo prpričat, sam ni šlo! Nedolžnost ji je bila odvzeta s silo!!! To mora biti nekaj najhujšega- posilstvo... sploh si neznam predstavljati kakšne travme si preživljala...

Nisem prijavila, ker takrat se še zavedala nisem kaj mi je tip naredil.Bila sem stara 12 let in takrat nisem vedela, da te lahko posili tudi nekdo, ki ga poznaš.Mene je posilil fant, ki mi je bil v tistem trenutku full všeč.

Šele ko sva z mojim prvim resnim fantom se pogovarjala o tej temi sem dojela, da sem bila posiljena, saj sem tipu tisočkrat rekla NE ter NAJ NEHA!!!
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

se strinjam, revice... tudi eno od mojih bivših deklet je bilo posiljeno pri trinajstih letih in je posledice te traume čutilo še takrat, ko sva bila skupaj (takrat je imela 19-21 let). vse posiljevalce bi dal streljati...

kar se pa statisticnih analize iz ankete tiče... anketa je po mojem mnenju realen prikaz stanja slovenskih deklet, ki imajo danes med 12 in 35 let. (predvidevam, da je starost na tem forumu v teh okvirih). lepo je vidna gaussova krivulja.

če bi bil vzorec žensk med 12 in 75 let, bi bila oblika krivulje enaka, le največja frekvenca bi bila verjetno med 18 in 20 leti. vsekakor pa menim, da so razredi postavljeni preširoko, kar pomeni, da bi jih moralo biti več, in sicer za vsako leto eden.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

ANGELgirl napisal/-a:Šele ko sva z mojim prvim resnim fantom se pogovarjala o tej temi sem dojela, da sem bila posiljena, saj sem tipu tisočkrat rekla NE ter NAJ NEHA!!!
Torej pravis, da je velika vecina, torej 75%+ zensk, na tak nacin izgubila nedolznost? Bullshit. Zalostno je da se je tebi to zgodilo in tvojim prijateljicam(sklepam da ste se gibale v istih krogih), vendar to ne pomeni da se to splosno zgodi veliki vecini zensk.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

posilstvo že, seveda...samo da se pa 14 letne deklice proglasi za take, d aneznajo razmišljat..seveda znajo, in če se same predajo nekomu, to ni niti slučajno posilstvo oziroma kriminalno dejanje, ki bi se ga moralo kazensko obravnavati...tista, ki sama da noge narazen je sama kriva..naivnost pa je samo slaba stran mladih ljudi...če misliš da te bo tip celo življenje ljubil, prav, in če te ne bo in če si se muu prepustila, si pač sama kriva (govorim v prvi osebi in ni namenjeno nobeni tlele direkt)..in to je pač to...ne moreš nekoga obtožt, k sexa z mladoletnico da je pedofil, če je sama hotela tako..

in vse žrtve posilstev...na take stvari pa sploh nevem kaj bi rekla...jst bi sam ustrelila take, če b mela pištolj :evil:
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica

Mahagonij napisal/-a:
ANGELgirl napisal/-a:Šele ko sva z mojim prvim resnim fantom se pogovarjala o tej temi sem dojela, da sem bila posiljena, saj sem tipu tisočkrat rekla NE ter NAJ NEHA!!!
Torej pravis, da je velika vecina, torej 75%+ zensk, na tak nacin izgubila nedolznost? Bullshit. Zalostno je da se je tebi to zgodilo in tvojim prijateljicam(sklepam da ste se gibale v istih krogih), vendar to ne pomeni da se to splosno zgodi veliki vecini zensk.

Nismo se gibale v istih krogih!!!Meni se je zgodilo 100km stran od mojega domače doma, drugo prijateljico je posilil družinski prijatelj, tretjo pa je posilil en na eni na easy žurki. Sicer pa kako boš vedel koliko žensk je bilo posiljenih, če od tega ne maramo govoriti. Ne ena ne druga ni prijavila posilstva, ker smo se tudi preveč obremenjavale z ljudmi, ki bodo govorili, da smo si tega želele.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

sočustvujem s tabo, ampak vseeno ni velika večina žensk nedolžnost izgubila preko posilstva...
Odgovori