~NIA~ napisal/-a:Applebitecc napisal/-a:Sva pa mela v začetku maja 4 obletnico zveze.![]()
em.. in kokat sta se vidla v tem času.. sam tko informativno me zanima? alpa povprečno kolkrt se vidta..
pa še to.. kako lohk zdržiš (čeprov veš kaj čut do tebe in da je zvest pa to..) ampak da ga ni ob tep.. kaj počneš čez vikend, kdr ti je doukcajt, ko si žalostna? mislem sej loh da gre, teh iskušn nimam, sam zanima me.. je pa res.. če se masta ful rada pol se bo obnesl
No ja, je iz Hrvaške, pa je tak srček, da se vsak vikend en dan pripelje do mene vsaj za par urc, drugač se pa kje sred poti dobiva za par urc. Je pa drugač iz bližine Poreča. Tok da gre. Ni to tista veza, kjer bi se vidla vsak mesec 1x al pa še to ne.

Drugač pa... H sreč nisem dostkrat žalostna, takrat ga res pogrešam...

Sem pa drugač bolj samosvoja oseba in niti ne rabim veliko družbe, niti je ne iščem ful... Dolgčas ne bi mogla rečt, da mi je kdaj, tut če v luft gledam in razmišljam o tem, kako je zanimiva tista čebela na rožci.

Jah kaj čmo, sej pravim, da moraš bit taprav tip človeka, drugač ziher ne zdržiš.

Tiste zveze na daljavo, kjer ga vidiš parkrat na leto... Mora bit pa po moje zelo veliko kontakta po telefonu oz. netu, pa še velik velik težje je verjetno.