nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

pehta napisal/-a:
tjask napisal/-a: pa res je to, kaj če je ženska nedolžna, pa bo pol s tipom, za kerga misl, da je popoln, se poročita in prvič sexata takrt... pol pa ženska ugotovi, da je tip sploh ne prvlač v pojstli in da je ne zadovolji... kaj bo pol s takmu tipim? ....

Prvič, kljub temu, da se folk vsepovprek multiseksično polaga, je iz dneva v dan več ločitev in več otrok razvezanih staršev. Torej najstniški in predporočni multiseks nista nikakršno zagotovilo za uspešno zvezo.
Drugič, ne mi nakladat, da ima polaganje po 1 tednu poznansta ali celo na drugem zmenku kakršnokoli povezavo s potrebo po spoznavanju partnerja, ki naj bi koristilo pri načrtovanju zveze. Takoj se sproba čevlje v trgovini ali pa cunjice, ne pa tipov in bejb.
.

pa še res je :!: vedno večje takih ki se po tekočem traku ločujejo.in vedno več je tud najstniškega sexa ki vodi v veliko pizadij...vedno več je otrok, ki rojevajo otroke in vedno več je vsesplošne (oprostite izrazu) fukarije...in res je tudi to, da sex nikakor ne more bit pokazatelj, kako bo veza tekla..sej ni sex vse...
in takih primerov, kot jih je napisal tjask je bore malo..dandanes že veliko ljudi sproba partnerja že prvi dan :roll:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Jaz se tudi strinjam s purple&pehto :)
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tami »

jp jp....drži :o
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

pehta napisal/-a:
tjask napisal/-a: pa res je to, kaj če je ženska nedolžna, pa bo pol s tipom, za kerga misl, da je popoln, se poročita in prvič sexata takrt... pol pa ženska ugotovi, da je tip sploh ne prvlač v pojstli in da je ne zadovolji... kaj bo pol s takmu tipim? ....

Prvič, kljub temu, da se folk vsepovprek multiseksično polaga, je iz dneva v dan več ločitev in več otrok razvezanih staršev. Torej najstniški in predporočni multiseks nista nikakršno zagotovilo za uspešno zvezo.
Your point? To kar si ti rekla sploh ni protiargument, ker ni logicno nasproten temu kar je tjask rekla. Ona je rekla da je to, da s seksom cakas do poroke, je samo se ena dodatna stvar, ki gre lahko narobe. Ti si rekla da seks ni granacija da nic ne bo slo narobe.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
severa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a severa »

Niti pod razno se ne strinjam, komentirat pa se mi sploh več ne da... sam nekaterim se pa še vedno da skos eno te isto pridigat tu gor, očitno pehta ne bo spreobrnila sveta v enem dnevu, odločila se je, da bo to počela dan za dnem :lol: ... no nekaj privrženk pa se je že nabralo , čeprav v drugih temah delujejo drugače... počasi se daleč pride :gut:
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

pehta napisal/-a:Moram rečt, da me prav čudi, kako skoraj vse po vrsti zatrjujete, da vam ni nič žal, pa čeprav s tistim tipom niste več. A nikoli niste pomislile, da bi vašemu ''pravemu'', dolgoročnemu partnerju s svojo nedolžnostjo lahko podarili najlepše darilo.

pehta a ti si pa ostala nekje v srednjem veku al kaj. me pa zanima kolk stojiš za tem kar govoriš. al še nikol nisi seksala in si vsa pametna al si pa res čakala do svojga nekiindvajsetega leta in svojega življenjskega izbranca "obdarila" s svojo nedotaknjeno deviško kožico. pomoje se je kar zjokal od veselja.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

severa napisal/-a:Niti pod razno se ne strinjam, komentirat pa se mi sploh več ne da... sam nekaterim se pa še vedno da skos eno te isto pridigat tu gor, očitno pehta ne bo spreobrnila sveta v enem dnevu, odločila se je, da bo to počela dan za dnem :lol: ... no nekaj privrženk pa se je že nabralo , čeprav v drugih temah delujejo drugače... počasi se daleč pride :gut:

:D :D Samo res si me tako nasmejala s temle duhovitim postom... Resnično mi je tole en lep odgovor in zanimiv.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

rinca napisal/-a: pehta a ti si pa ostala nekje v srednjem veku al kaj. me pa zanima kolk stojiš za tem kar govoriš. al še nikol nisi seksala in si vsa pametna al si pa res čakala do svojga nekiindvajsetega leta in svojega življenjskega izbranca "obdarila" s svojo nedotaknjeno deviško kožico. pomoje se je kar zjokal od veselja.

Tudi tole se mi zdi zelo ''simpatičen'' odgovor.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

potem res najbrž še nisi...no, sej se nikamor ne mudi. upam da najdeš svojega izbranca.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

mogoce je pa resitev, kjer bi bil volk sit in koza cela....da zenska do poroke tolce samo analo! :D :D :D
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Po anali pa nekatere pravijo, da bodo še vedno ostale nedolžne :D
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

v bistvu, jaz se se vedno sprasujem, kje je meja med seksom in neseksom?

je francosko poljubljanje seks? je petting seks? orala? ce bi moral sam mejo postaviti, bi jo postavil zelo visoko, in sicer bi seks definiral ze kot vsak dotik, ki povzroci vzburjenje...

je torej zenska, ki ni vaginalno, je pa analno, nedolzna???
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

praktično ja, teoretično ne :)
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

se strinjam s škrlatno
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

zabavno branje :D
dejte se malce umirit. naslov te teme je nedolznost? in ne skregajmo se, katera se je prej dol dala in komu se to ne zdi in ali pa kaj je sex in kaj ni.

vsak izraza svoja mnenja, se dobro da so razlicna.

res je sicer, da je dekadenca ocitno nekaj, cemur se moderna s hoferji obsedena druzba ne more izognit, pa vseeno. ce se punca odloci met spolne odnose, je to njena stvar. motiv je tisti, ki je zaskrbljujoc. (ampak konec koncev, ce je pa tako trapasta, da pade na finte fantov, oglasevalcev, filmov, .... bo placala zelo visoko ceno za lekcijo.)

pozabljate pa morda na to, da so se vcasih porocale zenske se kot deklice, mnogo prej kot se danes, ne ravno po lastni volji v veliko primerih. tudi otroke so imele dooosti prej - in ker jih ni prinesla storklja.......

taksna ali drugacna osebna napadanja pa so tako ali tako v nasprotju s pravili cosmo foruma.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Odgovori