Jst mam pa ze skoz slovenskega, pa nimam nobenih problemov. Dol me vrze samo, kadar me tud iz neta vrze - doh Mi je pa 8ka ful fajna, lepsi je za pogledat, pa tud zvok je prijetnejsi, kot je bil tisti prej.
Jst mam tud eno vprašanje glede msn-ja. No jst imam msn 7,5. Zanima pa me če kdo pozna programček oziroma dodatek, ki se ga naloži na msn in je potem lahko na istem računalniku in istem msnju naenkrat prijavljenih več ljudi pod različnimi računi. Če me razumete kaj sm hotla povedat? Jst mam namreč dva računa... in pol se moram skos prjavlat pa odjavlat...rada pa bi bla naenkrat prjavlena z obema. Baje da obstaja nek programček pa to deluje. Zdej če ma kdo kej pojma bi bla full zadovolna za informacije.
Hvala!
PaPa
No sm že sama našla rešitev za svoj problem.....in ker sm tok dobra jo bom zaupala še vam
Greste na stran Mess.be in downloadate Mess Patch za vašo verzijo Msn Messenger ali Windows Live Messenger in tam pod Genaral options date kljukico pod Enable polygamy.....in stvar deluje Zdej sm lahko naenkrat prjavlena z dvema različnima računoma,... seveda na istem msn-ju...tko da se mi ni treba več stalno izpisovati in prijavlati.
ja to za plačevanje. zdej naj bi poslal en mail k kroži 18 ljudem, in pol bi se ti ikonca za msn ki j zdej zelena obarvala modro. in ko se ti obarva maš lahko zastonj. nevem kaj je res in kaj ne, sicer pa piše zraven da to ni šala da lahko preveriš na eni strani od msn-ja
Eno uprašanje:
Mene že kr neki časa zajebava Msn 8.0.Ne morem se upisat ker mi stalno govori da mam napako 80004005 in naj poskusim pozneje ko pa je seveda še vedno isto.Se je kermu že zgodil to?
~-~> Sticks and stones can break my bones, but words will never hurt me <~-~