, sej pol mate pa tri mesce počitniceeeeeeeeeeeeeee Matura [Združena tema]
-
legally blonde
- Kofetarica

- Kraj: Ljubljana
-
Naughty grl
- Kofetarica

- Kraj: Lj
- Kontakt:
Pomoje je treba kote vedno s šestilom delat. Sej tuki lohka mal golfaš, heh, no da preveriš s štestilom, če je res taprav kot.
Pa na enote je treba pazt, da se jih ne pozabi napisat.
Jaoo mene je zdej začel resno skrbet tole, kr neki vse skupi
Jst sem jo dost slabo, se nisem nč učila pa nč. Če je blo glih za eno revno dvojko..
Pa na enote je treba pazt, da se jih ne pozabi napisat.
Jaoo mene je zdej začel resno skrbet tole, kr neki vse skupi
Jst sem jo dost slabo, se nisem nč učila pa nč. Če je blo glih za eno revno dvojko..
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
legally blonde
- Kofetarica

- Kraj: Ljubljana
Jaz sem tut poskusno pisala slabo dvojko...Ma mi teži, ker sem pri najbolj preprostih nalogah zgubila ogromno točk. Pa nič takega za kar bi se mogla učit. Čist take banalne reči like računanje kotov, razni minusi...površnost pač. In to se mi vedno dogaja, ko sem živčna. Tko da mene najbolj prpa zaradi tega. 
-
ninazwerina
- Sramežljivka

- Kraj: ljubljana
Joj punce kok paničarite...chill out
Jst se ceu dan nisem niti dotaknla matematike...poskusna je bila pa tut socialna dvojka...pa se ne sekeram. Vem, da bo okay.
Pa mate zihr bolše ocene kt jst...tko, da pšššššššššt...use boste full dobr naredile... 
Jst se ceu dan nisem niti dotaknla matematike...poskusna je bila pa tut socialna dvojka...pa se ne sekeram. Vem, da bo okay.
Pa mate zihr bolše ocene kt jst...tko, da pšššššššššt...use boste full dobr naredile... Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...

)
ali z drugimi besedami, nism 2 pisala ... pa sm se pol za maturo ucila ene 4 dni (ne cele), pa sta mi na koncu zmanjkala 2 % do 5.
tko da reeees, don't worry!!