astra_mb napisal/-a:se strinjam z ansaf....sicer pa so tud v hurgadi deli...down town npr..ko te spreleti srh...gnezda mitraljezov...ovce..ljudi kokoši na enem mestu...ko niso ravno navajeni turistov...pa še vse po starem...pa nihče s prstom ne kaže nate...to je malo pretirano....pa po mojem neresnično...sicer pa tudi jaz ne bi šla v lastni režiji na takšna čudna mesta...ker potem se pa že sam izpostavljaš...pa si sam kriv za vse...čudaki pa so itak vsepovsod...
čisto verjamem, da je kairo nekaj popolnoma drugega kot hurgada..ampak po mojem lahko sodiš to kvečjemu le takrat ko si bil tam osebno...in bom kar ansaf verjela, ker mi deluje zelo izkušena kar se tega tiče...jaz pa ga bom tudi vsaj v roku dveh let spoznala...pa že komaj čakam...
nisem ravno tok izkusena, vendar ce gres osebno v tako drzavo, se posebej v tako muslimansko kot na primer Egipt, Jordanija (turcije tu ne bi stela, ker sem v 14 dneh vidla samo ene tri zenske z feredzo, pa se te so ble starejse), potem vidis sve i svasta, se prej pa se seveda dosti pozanimas, kako pa kaj.
Mi je blo pa na primer zanimivo v Jordaniji, se posebno v Ammanu, kako lepe in predvsem razgaljene punce so hodile okoli, da ne govorim o make-upu, ki je bil fenomenalen.
So bile pa tudi take, ki so bile zakrite ama cist, se obraz.
jst sem bila vedno oblecena poletno, nisem imela ravno dekoltejev, sem pa imela majcko brez rokavov, kaprike, kaksno kiklico malo cez kolena, to je bilo bolj preventivno, oz. zaradi spostovanja do njih.