pehta napisal/-a:Sistem vrednot je popolnoma porušen.
s tem s epopolnoma strinjam..dandanes ljudje res neznajo več ceniti ničesar..vswaka stvar, ki je nekoč pomenila veliko, danes ne pomeni nič...
pehta meni je žal!sicer ne tako, d abi zdaj objokovala in obžalovala mojo izgubo nedolžnosti, a vseeno mi ni prijetno ko se spomnim nazaj..ker, glede na to da je bil to moj bivši fant, ni bil vreden tega mojega koraka h ženskosti.sem bila pač mlada in firbčna i se je zgodilo...pripomogel pa je tudi vpliv okolice in mojih "kolegic" name--žal, in vem d ana veliko punc, tudi danes vplivajo kolegice, ki slučajno niso več nedolžne (pa se imena tistega ki jim je nedolžnost vzel sploh ne spomnijo, ampak zgubit je nuja!)
in potem valda vedno večji pritsik in vprašanja in delanje norca če si pri 16 še devica..ja takšno je danes življenje

sicer pa zdej če nekomu sede zgubit nedolžnost pijan in zadrogiran in v bakusu na poscanem wcju-zakaj pa ne?!lahko da se bo imel stokrat bolje in lepše in bo z ljubljeno osebo, kot pa nekdo ki bo nedolžnost zgubil v posteljici doma, posejani z vrtnicami..vse je odvisno od vsakega posameznika, kako mu pač paše..in če punce ne obžalujejo hvala bogu-zakaj pa bi mogle, če se jim je dopadlo in so imele pravega ob sebi.
in skomentirala bom malo še tvoj zadnji sestavek..
nedolžnost za fante ni najlepše darilo-brez skrbi...no kakor za koga, vendar dandanes so fantje kvečjemu samo veseli ker imajo to čast in ker imajo ratzlog za hvaljenje pred svojo populacijo..torej jest si nekako predstavljam, da je za kar veliko fantom ženskina nedolžnost kvečjemu zadetek na lotu, kot pa kakšno prelepo romantično darilo...hvala bogu, pa za tiste ki si to res tako vzamejo!
sicer pa, sva ugotovile da je sistem vrednot porušen..se pravi je s tem porušen tudi pomen izgube nedolžnosti, kajne?!nič ni več tradicionalno, ampak se vse premika modernejšemu svetu naproti..ženske zelo zgodaj zgubljajo nedolžnost, veliko je pritiskov iz strani kolegic, medijev itd...tukej čisto nič ne moreš pomaagt..lahko se samo ne sikiraš in uživaš svoje življenje, tako kot si si ga postlala-in upam da čimbolje in lepše

brez zamere, nič nisem nesramna, pišem samo moje mnejne