Zame pa dons relaksacije ne bo, ker nism bla tolk pridna, kot ti, gemini. Amapk celo noč se pa tut ne mislm učit, ker bom jutr pol še bolj zblojena ..
Jao, sam upam, da ne bo preveč težko
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Mah jz bi mogla dans ob 8h ustat pa se it učit, ker sm čist preveč zabušavala zadnje 2 dni, pa sm zaspala in sm spala do zdele Za predelat mam pa še zaporedja, kombinatoriko, odvode in integrale jao meni dans
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Ah pr men se ne gre za to al sm bla pridna al ne, ampk jst rabim mal relaksacije,.. drgač se mi lah sfuzla in bom slabo spala, bom tečna zjutri in bo vse skupi še mal slabše
Ko odvržeš vso strast in me prideš nežno krast tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi ustavil čas in že se dani (Neisha)
gemini napisal/-a:Men je pa skor žal ker je nisem uzela
Mah odvisno ... Ene naloge k jih gledam v tem katalogu znam cele rešt na višjem nivoju, za ene se mi pa tud sanja ne ... Čeprou sm pa poskusnem polo za višji nivo nardila bolš kokr za osnovni Ne vem no, skor rajš bi mela zdele sam osnovni, pa bi blo ...
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
gemini napisal/-a:Men je pa skor žal ker je nisem uzela
Mah odvisno ... Ene naloge k jih gledam v tem katalogu znam cele rešt na višjem nivoju, za ene se mi pa tud sanja ne ... Čeprou sm pa poskusnem polo za višji nivo nardila bolš kokr za osnovni Ne vem no, skor rajš bi mela zdele sam osnovni, pa bi blo ...
Ja na poskusni sem znala rešit naloge iz višjega nivoja, iz osnovnega pa ne vseh. Čist odvisn od tega kak dan mam očitn
Ko odvržeš vso strast in me prideš nežno krast tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi ustavil čas in že se dani (Neisha)
Traxie napisal/-a:Jst sm mela tud pr poskusni vec pik pr visji poli . To zato k sva tok pametne, da so nama naloge iz prve pole prelahke pol se nama pa ne da resvat .
ja zihr ja. grem zdej jst svoj talent izživljat nad vajami