Vse o MSN / Problemi z msn
- **SiMoN@**
- Kofetarica
-
- Kofetarica
- Kraj: Lj
- Kontakt:
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubjana
sicer ne vem če to moje vprašanje spada sm (dejte premaknt ce ni kul), sam sm se kr odločla da ga sm napisem, ker ma veze z msn-jem. zanima pa me, ce kdo od vs ve kje lahko lovdam messenger discovery. sm ze ful iskala pa, ko si zberem kerga bom mi sporoci, da ta stran ne obstaja vec. res in to čist na vsaki strani k sm do zdej najdla se mi odpre isti oknck, nism pa jih mal pogledala. tko da help
hvala

hvala
-
- Kofetarica
- Kraj: Celje(na žalost)
- Kontakt:
Čao!
Jst mam tud eno vprašanje glede msn-ja. No jst imam msn 7,5. Zanima pa me če kdo pozna programček oziroma dodatek, ki se ga naloži na msn in je potem lahko na istem računalniku in istem msnju naenkrat prijavljenih več ljudi pod različnimi računi. Če me razumete kaj sm hotla povedat? Jst mam namreč dva računa... in pol se moram skos prjavlat pa odjavlat...rada pa bi bla naenkrat prjavlena z obema. Baje da obstaja nek programček pa to deluje. Zdej če ma kdo kej pojma bi bla full zadovolna za informacije.
Hvala!
PaPa
Jst mam tud eno vprašanje glede msn-ja. No jst imam msn 7,5. Zanima pa me če kdo pozna programček oziroma dodatek, ki se ga naloži na msn in je potem lahko na istem računalniku in istem msnju naenkrat prijavljenih več ljudi pod različnimi računi. Če me razumete kaj sm hotla povedat? Jst mam namreč dva računa... in pol se moram skos prjavlat pa odjavlat...rada pa bi bla naenkrat prjavlena z obema. Baje da obstaja nek programček pa to deluje. Zdej če ma kdo kej pojma bi bla full zadovolna za informacije.
Hvala!
PaPa
***v resnični ljubezni duša ljubi telo***
Ne poznam tistega programa, vem pa da če imaš naložena hkrati windows messenger in msn messenger potem si lahko z dvemi računi prijavljena, samo pri win messengerju ne moreš imet slikce pa še full stvari je onemogočenih... V skrajni sili pa imaš še web messenger poleg msn messengerja tako da veselo klepetat 

Colour me in love with you...
Mene recimo ta tanov MSN Live (zakaj že Live?) skoz zajebava .... Dol me meče, ne prikazuje sporočil od folka ... Uglavnem, jst bom tastarga nazaj, ker vsi ti mežiki in nevem kaj še, tresljaji??! to je men čist bedno.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
smotkA napisal/-a:Mene recimo ta tanov MSN Live (zakaj že Live?) skoz zajebava .... Dol me meče, ne prikazuje sporočil od folka ... Uglavnem, jst bom tastarga nazaj, ker vsi ti mežiki in nevem kaj še, tresljaji??! to je men čist bedno.
Jaz mam tudi tega MSN Live 8.0 Beta, pa mi na momente šteka - ne pokaže kakšnih sporočil, so kakšni časovni zamiki in podobno. Drugače pa mi je kar vredu. Po moje šteka zato, ker je še vedno samo beta (testna) verzija, nisem zasledila, da bi že redna verzija prišla ven...

- **SiMoN@**
- Kofetarica
Zvoncnica napisal/-a:Ne poznam tistega programa, vem pa da če imaš naložena hkrati windows messenger in msn messenger potem si lahko z dvemi računi prijavljena, samo pri win messengerju ne moreš imet slikce pa še full stvari je onemogočenih... V skrajni sili pa imaš še web messenger poleg msn messengerja tako da veselo klepetat
kje pa ti živiš da ne moreš met slikce? itak da jo maš lahku..mogoče je pa ne znaš naštimat

smotkA je napisal/a:
Mene recimo ta tanov MSN Live (zakaj že Live?) skoz zajebava .... Dol me meče, ne prikazuje sporočil od folka ... Uglavnem, jst bom tastarga nazaj, ker vsi ti mežiki in nevem kaj še, tresljaji??! to je men čist bedno.
allessya je napisal/a:
Jaz mam tudi tega MSN Live 8.0 Beta, pa mi na momente šteka - ne pokaže kakšnih sporočil, so kakšni časovni zamiki in podobno. Drugače pa mi je kar vredu. Po moje šteka zato, ker je še vedno samo beta (testna) verzija, nisem zasledila, da bi že redna verzija prišla ven...
k mate ve mogoče slovensko verzijo? k jst k sm mela slovenkso mi je ful štekal pa me dol metal zdej k sm si pa angleško dol dala pa je vse ok. in mi je ful ok ta verzija-lahk barve menaš o stikih maš lahk vse podatke, jim puščaš sporočila če so nedosegljivi. uglavn ful fajn