A je med vami kakšna umetnica?
Ja v meni se že celo življenje skriva ena mala umetnica, vendar zaradi številnih neuspehov in pomanjkanje samokontrole sem vse pustila. Sem risala, slikala, izdelovala iz gline, pisala pesmi, igrala kitaro, sodelovala v dramski skupini...Uglavnem vse sem počela  

Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...

jz se tut nekak najdem v vlogi sanjave umetnice  
 že 10 let pišem pesmi (pri mojih 18ih  je to dost ane 
, rišm tko tko no, mau abstraktno, pojem pri zboru pa tko no mau kitaro špilam, sam to pa bol poredko. k smo v šoli jemal prešerna sm se čist najdla v romantiki če odštejemo alkohol pa željo po samomoru  
 tko, da... vse k maste veselje za umetnost ga ne spustit, ker a ni to neki ful lepga  

že 10 let pišem pesmi (pri mojih 18ih  je to dost ane 
, rišm tko tko no, mau abstraktno, pojem pri zboru pa tko no mau kitaro špilam, sam to pa bol poredko. k smo v šoli jemal prešerna sm se čist najdla v romantiki če odštejemo alkohol pa željo po samomoru  
 tko, da... vse k maste veselje za umetnost ga ne spustit, ker a ni to neki ful lepga  
- 
				*tenisačica*
 - Kofetarica

- Kraj: Celje(na žalost)
 - Kontakt:

jst se nekak smatram za umetnico... 11. leto igram flavto, verjetn bom iz nadaljevalnega programa flavte šla v srednjo glasbeno inštrument+teorija (sprejemci marca - držte pesti 
 )pa rišem, pišem komade, sm v orkestrih, zborih, dost tko velik no... pa mi je zlo všeč pa bi ful rada to počela ceu življenje  

)pa rišem, pišem komade, sm v orkestrih, zborih, dost tko velik no... pa mi je zlo všeč pa bi ful rada to počela ceu življenje  
:)
js nism lih umetnica..razn da napisem kasno pesmico..kej ustvarjam z mlajso sestrco...ne počnem nc takega..vcasih sm sodelowala v gledaliski skupini pa so jo pol ukinli:(
rada pa gledam slike , razstave fotografij....
ce pa js sama kej slikam al narisem...pa potem sam js vem kj to predstavlja..eh..eni pač nismo za to:)

rada pa gledam slike , razstave fotografij....
ce pa js sama kej slikam al narisem...pa potem sam js vem kj to predstavlja..eh..eni pač nismo za to:)
Jaz sem zase ena taka majhna umetnica - zelo rada izdelujem nakit iz vseh mogočih materialov. Na spodnjem linku je viden moj zadnji narejen izdelek - modra ogrlica, ki je bila lepo novoletno darilo. 
http://nakitleilla.moj-album.com/album/ ... os=6289615
Lep pozdrav
P.S. če katera tudi izdeluje nakit, se lahko javi na zasebni predal, da malo podebatiramo

http://nakitleilla.moj-album.com/album/ ... os=6289615
Lep pozdrav
P.S. če katera tudi izdeluje nakit, se lahko javi na zasebni predal, da malo podebatiramo