Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

Yay...no pa je še to za nami :) Men se niti ni zdelo tako težko...nevem...zarad tega, ker nam je profesorca rekla, da je zmeri full težko pa da je tist predmaturitetni biu čist prelahek...tko, da sm pričakovala...nevem, da bodo marsovci vn iz pole skočil :razz:
Kje d fak so našl prebivalca krškega...jao swašta...še dobr, da sm zadela :D Una pritožba je bila pa kr nekej...full te zavede, ker niso dali kako naj bi bilo teb ime ...tko, da smo se mogl zmišljevat, da sm lahk gor napisala svoje ime pa naslov... :D
Men je blo full premal časa...in bi blo idealno še 20 minutk...ker sploh nism šla pregledat...ni bilo časa :twisted:
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Uporabniški avatar
evie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a evie »

Tiavanna napisal/-a:
evie napisal/-a:No, kdo je reku, da moraš še priloge dodat pri pritožbi? To ni res! Ka bi pa sploh lahk dodal pri tem primeru :?:

Ma kako ni res če zdej gledam v učbenik in piše, da se pritožbi dodajajo tujdi priloge. Mogoče ni obvezno, se pa dodajajo. V tem primeru bi pa lahko dal kakšna poročila ekologov in drugih strokovnjakov, pa kakšno peticijo...Sej je ena punca gor neki napisala o tem. :)

Ja no, sej to sem mislila. Lahko dodaš priloge, če jih pa ne, pa tud ni narobe-sem se šla pozanimat. Tk da ja... :)
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Aja no super. :D Pol se strinjava. ;)
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

js računam na mal več pik pri besedilni vrsti... sicer je blo pa tole z vsako stranjo težje...skoz bolj sm mela izbuljene oči :eek: sploh tisto pri glagolu, pa skoz je blo treba v dvostavčne povedi kej pretvarjat :evil:
pa predzadnji sm pa tud js dala sam i pr miljon, pa eno vejico sm nardila, sploh ne vem kaj mi je blo. sicer je to sam 30% slo mature, sam človk se še vedno sekira :?
zdej pa nad mato, da pišem tisto bogo dvojko :cry:
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: :)

Neprebrana objava Napisal/-a rebel* »

estrella19 napisal/-a:hmm..js sm tut pr zadnji nalogi i dopisala pr miljon, pa eno vejico sm dala stran, eno dodala..pol sm pa kr še pr "dolarjih" prečrtala d pa napisala t-->tolarji :razz: čeprou ne vem če je tole prou :)

drgač pa za pritožbo..priloge pomojm niso nujne. čeprou js sm dala - kar tri! :oops: in sicer: poročilo društva seizmologov (da je to res potresno ogroženo območje), peticijo krajanov-da so proti pa še zapisnik s sestanka krajanov, kjer so govorl o tej tematiki..tko nekak,no.. :cool:
prošnja se mi je zdela kul..

omg ti si se spounla na priloge?? :o ok ne, men na kraj pamet ni padl :D že tko mi gre na živce, ko ponavad ful preveč nabluzim, tokrat se pa bojim da je bla kaka beseda premal...drgač pa bo kr ok upam... itak ne rabm točk, sam de je :D
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
Spelina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Spelina »

no punce, kok ste pa že matematiko kej nardile? se že dolgo učite in samo še ponavljate, al še vedno predelujete snov 1.
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Ne jst sm šla spet mal gledat snov druzga letnika ker me zajebava. :roll: Drgač mam pa en kup prejšnjim hamtur(mislim da od leta 1995 naprej) in jih pridn rešujem. :wink: Tko sej večina stvari mi gre, sam zatika se mi zmer pr istih stvareh :roll: (kompleksna št, kotne funkcije)
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

matematika? :roll: ojoj...jst sm se učeri prvič spraula neki delat za matematiko...ma neki zdele gledam po knijigi za 1.letnik... V 2. letniku sm itak mela poprauca v 2.roku...tko, da sm se fejst naučila :D
Mah...matematika me splooooh ne skrbi...mene je zdele začela zgodovina skrbet... :evil:
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Uporabniški avatar
evie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a evie »

Mhm...jaz se bom zdej spravla stare mature delat... Snov sem sicer bol bogo predelala ampak upam, da se bom tud s starih matur kej zraven naučila... Men se tud zatika pri stvareh, ki jih nisem vedla že skozi vsa leta-funkcije obvladam, razen kotnih pol geometrija mi je mal smotana, diferencialov in integralov pa itak ne vem kr se mi ni dal več pri pouku zadnje dni poslušat pa snov pisat. :) Pa sploh ne vem, če si jih bom naučila...

P.S.: Gemini...bogica..vem kk se je na roj. dan učit-sem se tud sama morala pred desetimi dnevi. No, pa vse najlepše vseeno! :wink:
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

ej punce, se keri sanja kje na netu bi našla rešitve od matematike izpitna pola 2000 ali pa še kerekoli druge stare mature!

hvala :)
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

A mi lahko kera pove, kako se že riše kote s šestilom? Ker se nikakor ne morem spomnit. :?
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Sem že pogruntala. :D
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Tiavanna napisal/-a:Sem že pogruntala. :D

Lahko na hitro prosim razlozis? :)
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

1. Narišeš premico
2. Na začetek premice zapičiš šestilo in narišeš krog (oz. četrt kroga) katerega polmer je malo daljši od polovice premice, ki si jo narisala
3. Tam kjer se krožnica zapičiš šestilo (pustiš ga isto naštimanega kot si ga mela prej, nič ne spreminjaš razdalje) in zarišeš samo črtico, da se seka s polkrogom, ki si ga prej narisala. To maš zdej kot 60 stopinj. Če rabiš kot trideset samo razpoloviš dobljeni kot.
Ma sem ti zapleteno napisala. :oops: Ti priložim slikico...

Slika

Slika

Slika

Če pa rabiš kote še razpolavljat...

Slika

To je to. :D Upam da je razumljivo. Če pa ni, pa kar vprašaj. :)
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Hvala, saj pol sem tudi sama pogruntala :) Ce vklopis mozgane je lazje hehe..
Zaklenjeno