nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

to je čist odvisno, kako čuti vsak posameznik...
meni recimo je isto oralni sex bolj intimen in ni za vsakogar.tudi moj fant je edini s katerim sem začela prakticirat oralni sex, ker sem pač mogla čutit do njega veliko in on do mene, predvsem em pa ni silil v nič, kakor so to drugi počeli..in pri oralnem sexu, ti lulčka daješ v usta, men se res graža, da bi dajala vsepovprek lulčke vmoja usta in goltala spermo...in pri meni je velika razlika v tem, ali dam samo noge narazen, ali pa moškega, ki mi ni niko i ništa obdelujem da njemu fajn pride, ponavadi pa tkole ženske bolj slabo dobijo kaj v zameno-mogoče kšnga lupčka več in to je to....rada obdelam mojga pikija, da mu je ugodno, ki vem vse o njemu, vem da ne morem staknt nobenga herpesa od lulčka, vem da se 2x na dan stušira itd...in se z veseljem sprehodim odspodi in kar neki časa ostanem :D
*punchka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *punchka* »

Hy!

No pred kratkim sva mela s fantok prvi spolni odnos, pa nama je zdej nekak uspel :) Zanima pa me, če je normalno da sm mela med sexom občutk da me na WC? :oops: (sej drgac me zares ni...sam tak feeling sm mela)...Pa kok cajta po tem še lahko krvaviš? K naslednji ko sm šla na wc, sm se mal krvavela umes...sej ne velik...samo mal...
A je to use ql?

Hvala. :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja filing da te tišči lulat je normalen..sej sčasoma se zmanjšuje ta nelagodnost..
glede krvavitve je pa čist odvisno od vsakega posamezbnika...recimo jst, sem krvavela pol še dva dni,nekateri sploh ne, drugi en dan..vsekakor je normalno pa kuker bo...kar brez skrbi :wink:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

punchka ce te lulat si resna kandidatka za orgazem z g-tocko... mene je tut vcasih non stop lulat, zdej me pa sploh ne vec. sm pa dva dni nazaj zato podrla moj rekord v the big O´s :D (morm se mal pohvalt hehe)

glede krvavitve ti pa ne morm kej dost pomagat, jz sm zelo malo krvavela. tko ena mini pikica na spodnjih hlackah.
*punchka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *punchka* »

Ok to se bo zdej ful hecn slišal, sam dobr...rajš uprašam...
mene ubistvu ne tišči lulat, ampak me je skrbel da nebom kšnih "vetrov" spustla, k sm mela tak feeling :oops: :oops: (o bad)
In sm se pol mal drugač obrnla, ker bi mi blo toook bad če bi se to zgudil :oops:
A je to sploh možno? :roll:
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Puncha to je use čist normalno...ti se samo sprost ne razmišljo OMG kaj se bo pa sedaj zgodila kaj pa če bo to in ono, ne sekiri se ker ni nič narobe!!!!!Sploh pa če je bilo prvič...jz sem bila isto usa živčna in ne vem kaj še..ampak po nepotrebnem! :D
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Res je. Pri seksu moraš biti sproščena, če hočeš zares uživati. Zato se ne obremenjuj s takimi in drugačnimi zvoki in podobno. Če se bo zgodila se bosta samo fino nasmejala in nadaljevala. :P
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Zvoncica napisal/-a:punchka ce te lulat si resna kandidatka za orgazem z g-tocko... mene je tut vcasih non stop lulat, zdej me pa sploh ne vec. sm pa dva dni nazaj zato podrla moj rekord v the big O´s :D (morm se mal pohvalt hehe)

glede krvavitve ti pa ne morm kej dost pomagat, jz sm zelo malo krvavela. tko ena mini pikica na spodnjih hlackah.

mene tišči lulat že en let pa pol, pa še vedno nič z g točko..dons se mi je dozdevalo d amogoče jo pa res mam...sam pol nobenga učinka :?
Yanc
Komunikatorka
Komunikatorka

Re: nedolžnost?

Neprebrana objava Napisal/-a Yanc »

kdaj ste jo izgubile? pri katerih letih?
Bla sem stara skoraj 18
ali bi spremenile to, da ste jo takrat ali ne? bi raje počakale?
bil je pravi trenutek in prava oseba...popolno..nikoli nebi spremenila niti minute
ste še vedno s tistim partnerjem, ki vam je "vzel" nedolžnost? :)
ne a.a :)
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
ložica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: na poti do sonca..

Neprebrana objava Napisal/-a ložica »

lol prej sm se spomnla da je dons točn en let odkar sm prvič..in se z lubotom pogovarjava k sva bla u romeu na palačinkah (aja pa nism z njim prvič)..pa tko me vpraša kaj lahko rečm po enm letu..pa js:definitiuno bolš use..sploh je pa to zdj z osebo k jo mam neskončno rada in vem da ma ona mene..in se v nobenem pogledu ne more primerjat s tistim prej.. :wink:
say it right..
cotkica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cotkica »

Ja sej v prvo je ponavad kr nekej (seveda so tud izjeme). Potem pa se začneš spoznavat, kaj komu paše in potem je seks veliko lepši.
x|esa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: okolica ptuja

Neprebrana objava Napisal/-a x|esa »

izgubila pri 15.. pa ja je mi zal :( .. pa nisn vec s tistim tipom :?
..:: pa pridni bit ::..
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

ej gallcha, verjemi, da tudi tebe gleda kakšen fant, ki si mu všeč, pa si ne upa do tebe :)

z prvim seksom naj se ti pa nikar ne mudi, enkrat se bo že zgodilo, bo pa takrat toliko lepše :wink:
_vanessa_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _vanessa_ »

jz sm jo pri 14....sam mi ni žal...čeprav u bistvu s tem tipom nism mela nč... :?
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

Moram rečt, da me prav čudi, kako skoraj vse po vrsti zatrjujete, da vam ni nič žal, pa čeprav s tistim tipom niste več. A nikoli niste pomislile, da bi vašemu ''pravemu'', dolgoročnemu partnerju s svojo nedolžnostjo lahko podarili najlepše darilo.
Namesto tega pa zganjate patetiko z kao (kakor) romantičnimi večerjicami ob svečkah, kupujete razne medvedke (ki naj bi bili dokaz ljubezni in ljubkosti), vabite fante na ogled romantično pocukranih filmov (ob katerih se vaša čustva kar topijo), na pomolih in skalah ''romantično'' v dvoje opazujete sončne zahode, pišete verze in mu jih pošiljate v simpatičnih pisemčkih, vse našteto kot izkaz povezanosti in ljubezni.

Pri tem pa pozabljate, da bi bila nedolžnost najlepše darilo za vsakega iskrenega fanta. Sam, okej, če je ni več, je pač ni več, to je jasno. Ni mi pa jasno, da izgube nedolžnosti v alkoholiziranem stanju, na enonočnih avanturah, zabavah in koncertih, ali pa v enotedenskih ''zvezah'', ne obžalujete.
Sistem vrednot je popolnoma porušen.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
Odgovori