men je tipo kul, ampak samo v povezavi z Veronico. Sem ratala čist obsedena s to nadaljevanko in sem pogledala že vse dele 1. in 2. sezone.
Tista kamera je pa kr spooky, sam se bo v zadnjem delu vse razkril. Ampak pomojem, da če bi ta tipo igral v kakšni drugi seriji, bi bil čist neopazen, tko so pa vse ženske v Ameriki čist ponorele za njim. Sam je pa baje že poročen.
Čudovito je bilo, da so odkrili Ameriko, še bolj čudovito bi bilo, da bi jo zgrešili.
pomoje da ni on, pomoje je njegov fotr...a preimenujem temo v Jason Dohring & Veronica Mars
And I'd give up forever to touch you Cause I know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now
Meni je Veronica Mars super. Prav tko za se sprostit. Komaj čakam tretjo sezono. Sicer pa...tale poba mi vizuelno ni nič posebnega. Ma pa res ful tak babyface.
Joj jst sm pa čist odvisna od te nadaljevanke!!!! kr skos bi jo gledala in sam še o njej govorim...k je tok zanimiv vse skp
And I'd give up forever to touch you Cause I know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now
Jaz sem v slabih treh tednih pogledala obe sezoni. (obsedenc)
Sam to mam pr vseh nadaljevankah...nikol ne znam nehat. In pol takoj vse pogledam. In pol nimam več kaj gledat!
Ja a ni ena pisateljica al neki..neki o scientologiji piše..svi so neki not padl.. drgač pa men tud ženska ni nč posebnega, sj itak je pa važn da se onadva štekata..
Sam je tud ful zanimivo k ma 2 sestri dvojčici pa 2 brata dvojčka on...hudo res..
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam