Nobena muca ne diši kot vrtnica in ima okus po jagodah,pa vendar,vseeno mislim da je to le izgovor....fantje so nori na muce..... Me zanima.....a ti mu ga fafaš?
zdaj pa še eno vprašanje tu poleg; mislite, da moški ližejo iz lastnega zadovoljstva , užitka, vzburjenja... ali bolj kot dokaz vam, da znajo, in da vas zadovoljijo in "osrečijo" tudi na ta način?
tinak napisal/-a:zdaj pa še eno vprašanje tu poleg; mislite, da moški ližejo iz lastnega zadovoljstva , užitka, vzburjenja... ali bolj kot dokaz vam, da znajo, in da vas zadovoljijo in "osrečijo" tudi na ta način?
evo kar se mene tice-cist oboje..je pa res da mickeno prevladuje njen uzitek,zato ker je kul gledat cloveka ki ti je blizu in uziva...in to je uzitek tudi zame.tko. amm,aja je pa fino tud tiste mejckene stvarce tm dol lizat pa podrobno si jih ogledat
Have u ever loved someone so much u'd give an arm for, not the expression, no, literally give an arm for...???
oh, ravno to sem rabila- moški odgovor. saj res- zakaj si jih pa še ogledujete. ker men je zelo nerodno, če direkt opazuje pa kar gleda in gleda vmes. ker ne vem, če mu je zanimivo ali čudno (bolj v negativnem smislu)
tinak napisal/-a:oh, ravno to sem rabila- moški odgovor. saj res- zakaj si jih pa še ogledujete. ker men je zelo nerodno, če direkt opazuje pa kar gleda in gleda vmes. ker ne vem, če mu je zanimivo ali čudno (bolj v negativnem smislu)
amm eh ne to ni zato k bi ble cudne al pa kej..enostavno nam je zanimivo,ka js vem zakaj hehe...itak radi raziskujemo,sj ves
Have u ever loved someone so much u'd give an arm for, not the expression, no, literally give an arm for...???
tinak napisal/-a:oh, ravno to sem rabila- moški odgovor. saj res- zakaj si jih pa še ogledujete. ker men je zelo nerodno, če direkt opazuje pa kar gleda in gleda vmes. ker ne vem, če mu je zanimivo ali čudno (bolj v negativnem smislu)
..mene pa to sploh ne moti, če me ogleduje, kjerkoli.. sploh ko to naredi tako vzburljivo, začinjeno z besedami..'mmm, kako mas lepo muco...' Velikokrat se gledava sploh z oči v oči (ok, moje so v tem momentu malo bolj zažmrknjene, hehe)
Nekateri smo pac rojeni raziskovalci.. pa dostopni za (skoraj!!) vse okuse.. Ampak pussy is the best.. Ne razumem tistih anti pussylickerjev.. I just love the taste of pussy...
Jaz mislim, če se ti za njegov užitek ukvarjaš z njegovim tamalim, da bi pol moral tut on se malo potrudit. Vprašaj ga, če mogoče misli, da je v tem kaj razlike in mu razloži, da boš potem pa še ti nehala. Malo izsiljevanja nikoli ne škodi hehe. Jaz priporočam, da za začetek poskuša s kakšnimi nutelami ali smetano, potem se bo pa itak navadil in ne bo več problemov.
Applebitecc napisal/-a:Jaz priporočam, da za začetek poskuša s kakšnimi nutelami ali smetano, potem se bo pa itak navadil in ne bo več problemov.
ja pa da se ti pol, če to prakticiraš na dedcu oz. njegovem "pitonu" še nutela pa smetana zagravžata ... jst ne bi teh dveh dragocenih stvari kar tako zlorabljala
Pri nama je taka, da on mene zelo rad obdeluje, jaz pa njega ne. In sem mu rekla, da če jaz njega ne bom, tudi on mene ne. In zdaj je tako, da on mene dostikrat, jaz pa njega skoraj nikol. Grdo sej vem!!
Ljubezen je kot solza - rodi se v očeh in pade na srce!