Fant me noče zadovoljevati oralno

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
kiti
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kiti »

Nobena muca ne diši kot vrtnica in ima okus po jagodah,pa vendar,vseeno mislim da je to le izgovor....fantje so nori na muce.....
Me zanima.....a ti mu ga fafaš?
Uporabniški avatar
tinak
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tinak »

zdaj pa še eno vprašanje tu poleg;
mislite, da moški ližejo iz lastnega zadovoljstva , užitka, vzburjenja... ali bolj kot dokaz vam, da znajo, in da vas zadovoljijo in "osrečijo" tudi na ta način?
Uporabniški avatar
alesko
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a alesko »

tinak napisal/-a:zdaj pa še eno vprašanje tu poleg;
mislite, da moški ližejo iz lastnega zadovoljstva , užitka, vzburjenja... ali bolj kot dokaz vam, da znajo, in da vas zadovoljijo in "osrečijo" tudi na ta način?

evo kar se mene tice-cist oboje..je pa res da mickeno prevladuje njen uzitek,zato ker je kul gledat cloveka ki ti je blizu in uziva...in to je uzitek tudi zame.tko. amm,aja :D je pa fino tud tiste mejckene stvarce tm dol lizat pa podrobno si jih ogledat :lol:
Have u ever loved someone so much u'd give an arm for, not the expression, no, literally give an arm for...???
Uporabniški avatar
tinak
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tinak »

oh, ravno to sem rabila- moški odgovor.
saj res- zakaj si jih pa še ogledujete. ker men je zelo nerodno, če direkt opazuje pa kar gleda in gleda vmes. ker ne vem, če mu je zanimivo ali čudno (bolj v negativnem smislu) :?:
Uporabniški avatar
alesko
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a alesko »

tinak napisal/-a:oh, ravno to sem rabila- moški odgovor.
saj res- zakaj si jih pa še ogledujete. ker men je zelo nerodno, če direkt opazuje pa kar gleda in gleda vmes. ker ne vem, če mu je zanimivo ali čudno (bolj v negativnem smislu) :?:

amm eh ne to ni zato k bi ble cudne al pa kej..enostavno nam je zanimivo,ka js vem zakaj hehe...itak radi raziskujemo,sj ves :)
Have u ever loved someone so much u'd give an arm for, not the expression, no, literally give an arm for...???
beepsi
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a beepsi »

tinak napisal/-a:oh, ravno to sem rabila- moški odgovor.

..mene pa to sploh ne moti, če me ogleduje, kjerkoli.. sploh ko to naredi tako vzburljivo, začinjeno z besedami..'mmm, kako mas lepo muco...' Velikokrat se gledava sploh z oči v oči (ok, moje so v tem momentu malo bolj zažmrknjene, hehe)
Uporabniški avatar
GrindManiac
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a GrindManiac »

Nekateri smo pac rojeni raziskovalci.. pa dostopni za (skoraj!!) vse okuse.. Ampak pussy is the best.. Ne razumem tistih anti pussylickerjev.. I just love the taste of pussy... :D
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a principesa »

moj tut prav, da je čudn okus,.... in da se more navadt,...
a jest pa loh al kaj? kt, da je njegov popoln,...
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

a res?

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Jaz mislim, če se ti za njegov užitek ukvarjaš z njegovim tamalim, da bi pol moral tut on se malo potrudit. Vprašaj ga, če mogoče misli, da je v tem kaj razlike in mu razloži, da boš potem pa še ti nehala. :biggthumpup: Malo izsiljevanja nikoli ne škodi hehe. Jaz priporočam, da za začetek poskuša s kakšnimi nutelami ali smetano, potem se bo pa itak navadil in ne bo več problemov.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Re: a res?

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

Applebitecc napisal/-a:Jaz priporočam, da za začetek poskuša s kakšnimi nutelami ali smetano, potem se bo pa itak navadil in ne bo več problemov.

ja pa da se ti pol, če to prakticiraš na dedcu oz. njegovem "pitonu" še nutela pa smetana zagravžata :D ... jst ne bi teh dveh dragocenih stvari kar tako zlorabljala :D
Uporabniški avatar
TOMCAT
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a TOMCAT »

Pri nama je taka, da on mene zelo rad obdeluje, jaz pa njega ne. In sem mu rekla, da če jaz njega ne bom, tudi on mene ne. In zdaj je tako, da on mene dostikrat, jaz pa njega skoraj nikol. :oops: Grdo sej vem!!
Ljubezen je kot solza - rodi se v očeh in pade na srce!
Uporabniški avatar
G.I. Jane
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a G.I. Jane »

TOMCAT napisal/-a:Pri nama je taka, da on mene zelo rad obdeluje, jaz pa njega ne.
Zakaj pa ne? A ti ni všeč???
Uporabniški avatar
TOMCAT
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a TOMCAT »

G.I. Jane napisal/-a:
TOMCAT napisal/-a:Pri nama je taka, da on mene zelo rad obdeluje, jaz pa njega ne.
Zakaj pa ne? A ti ni všeč???

Ne ni mi všeč, tako da zelo ne rada to počenem. Žal. :(
Ljubezen je kot solza - rodi se v očeh in pade na srce!
Uporabniški avatar
G.I. Jane
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a G.I. Jane »

Tud meni prvo ni bilo kaj prida, sam zdaj mi je pa prav kul. Seveda morš bit prave volje, ampak ko si, je pa bomba!
sarika9
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sarika9 »

Mogoče je pa tvoja muca čist ok, pa z njim ni vse ok?
Odgovori