slovenski pisatelji
ninc napisal/-a:trenutno: Andrej Subic: Fužinski bluz + predstava v Drami (super!!!)
ja, pa vse od Nejke Omahen (čeprav je to mladinska literatura)
Bogdan Novak: saga Lipa zelenela je
od pesniških zbirk pa mi je najljubša Alba (Boris A. Novak)
jap predstava fužinski bluz je bla zakon

-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
-
- Kofetarica
- Kraj: Celje(na žalost)
- Kontakt:
od pesnikov mi je res hud srečko kosovel, k bereš njegove pesmi te kr srh spreleti, k se prov čutjo čustva, globina pa nadarjenost za pisanje...
sodobni: Boris A. Novak, smešne pesmi, res smešne, kot človek ful vredu, tak zgovoren pa prisrčen, se vid vse to v njegovih pesmih...
pisateljev slo. sm pa tut dost prebrala sam ne vem da bi kerga prov izpostavla, vsak je po svoje zanimiu ane
sodobni: Boris A. Novak, smešne pesmi, res smešne, kot človek ful vredu, tak zgovoren pa prisrčen, se vid vse to v njegovih pesmih...
pisateljev slo. sm pa tut dost prebrala sam ne vem da bi kerga prov izpostavla, vsak je po svoje zanimiu ane

Definitivno Bogdan Novak, njegove knjige obvezno vse preberem. Desa Muck in Nejka Omahen sta tudi kul, ja. Kdo drug mi pa ne pade na pamet, čeprav preberem tudi dosti slovenskih knjig (mislim, da ne kaj dosti manj kot recimo tujih).
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana