nedolžnost?
-
- Komunikatorka
- Kontakt:
Zgubila sem jo pri 18-tih s fantom s katerim sem še zdej.
OT: a se vam ne zdi da iamte počas dost govorenja on tem kako,kje,kdaj in zakaj ga NIA vleče,ker če jest dobro vem je naslov teme nedolžnost in ne NIA in fa**nje.Nia ti NIA ti se pa tud že nehi to pogrevat
OT: a se vam ne zdi da iamte počas dost govorenja on tem kako,kje,kdaj in zakaj ga NIA vleče,ker če jest dobro vem je naslov teme nedolžnost in ne NIA in fa**nje.Nia ti NIA ti se pa tud že nehi to pogrevat
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov...
Čist in brez okov...
Re: nedolžnost?
tadejci napisal/-a: kdaj ste jo izgubile? pri katerih letih?
mal pred 17.roj.dnevom...
ne...mi je čist ok,da sm jo takrat zgubila,ker se mi je zdel pravi čas oz.sem bila tako fizično kot tudi psihično prpravlena na to....tadejci napisal/-a: ali bi spremenile to, da ste jo takrat ali ne? bi raje počakale?

ne,že dolgo ne več....tadejci napisal/-a: ste še vedno s tistim partnerjem, ki vam je "vzel" nedolžnost?![]()

-
- Sramežljivka
Re: nedolžnost?
~NIA~ napisal/-a:26.avgust 2006
Torej si še zmeri nedolžna?!

-
- Sramežljivka
- Kraj: štajerska
Jaz ne štejem, da sem izgubila nedolžnost pri prvem oralnem seksu, ampak pri prvem vaginalnem. Tako je pač moje prepričanje in bo tako tudi ostalo.
Se pa strinjam z vsemi, ki pravite, da je oralni seks zelo intimna zadeva. Sicer se ne morem odločiti kaj je bolj intimno, ampak definitivno je oboje, zato tega ne bi počela z nekom, ki ga ne bi imela rada.
Sicer pa vsaka zase ve.
Se pa strinjam z vsemi, ki pravite, da je oralni seks zelo intimna zadeva. Sicer se ne morem odločiti kaj je bolj intimno, ampak definitivno je oboje, zato tega ne bi počela z nekom, ki ga ne bi imela rada.

--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Meni osebno je oralni seks še bolj intimen kot vaginalni. Seksala bi že lahko z nekom bolj tko (čeprav priznam, da me nikoli niso pritegnili tipi, ki sem jih šele spoznala). Za oralni seks pa se mi zdi, da mora biti odnos tudi že malo bolj razvit.
Saj ne pravim, da je tako edino prav, ampak tako jaz čutim. Jaz pač ne morem drugače.
Saj ne pravim, da je tako edino prav, ampak tako jaz čutim. Jaz pač ne morem drugače.
hja..imeti problem..jz sm tut zgubla nedolznost en tedn predn sm bla 15stara..zj s tipom ze doug nisma vsec skp..za to ve sam moja naj frendica pa njegovi kolegi si misljo.zj je p to mal vn prsl..pa me kr dost tipo prasa če me je un polozu al ne jz pa n wem ka rečt..pol se zmer nekak vn zmazem..d ne recem ne ja ne ne..sam wem d doug tk n bo slo..n wm..a me bojo mel vrstniki in nasplosno tipi v slabi luci ce bom potrdila??prosim..pomagite.. 

Maychy napisal/-a:Jaz ne štejem, da sem izgubila nedolžnost pri prvem oralnem seksu, ampak pri prvem vaginalnem. Tako je pač moje prepričanje in bo tako tudi ostalo.
Jz mam to tut tko v glavi.
Hm, pr 16ih .. šlo proti 17ki .. Pa z enim special fantom, k je še zdej important part of my life & me.

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Oralni sex kar z vsakim? Ne hvala. Samo z možem. Od 5 partnerjev je on drugi s katerim prakticirava oralnega. Pri ostalih se mi je res gabilo. In ko me je tip hotel na silo porinit v njegovo mednožje,sem lepo rekla da ne, da se mi njegov mali zgužvani tič gabi
in sva lepo zaključila 

Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel