nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

orion lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a orion lady »

Zgubila sem jo pri 18-tih s fantom s katerim sem še zdej.

OT: a se vam ne zdi da iamte počas dost govorenja on tem kako,kje,kdaj in zakaj ga NIA vleče,ker če jest dobro vem je naslov teme nedolžnost in ne NIA in fa**nje.Nia ti NIA ti se pa tud že nehi to pogrevat
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov
...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

sam res.povejmo rajš kej bolj pamtnga :D

sicer pa je blo pr men tud tko kot pr fun....nedolžnost je šla iz radovednosti, sicer zveza potem ni trajala dolgo, ampak mi tud ni ful pomembno to...

pomembno mi je blo zdej, ker je blo res iz prave ljubezni od obeh in še vedno traja...... :P :razz:
L3jchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: SŁowenia

Re: nedolžnost?

Neprebrana objava Napisal/-a L3jchy »

tadejci napisal/-a: kdaj ste jo izgubile? pri katerih letih?

mal pred 17.roj.dnevom...
tadejci napisal/-a: ali bi spremenile to, da ste jo takrat ali ne? bi raje počakale?
ne...mi je čist ok,da sm jo takrat zgubila,ker se mi je zdel pravi čas oz.sem bila tako fizično kot tudi psihično prpravlena na to.... :D

tadejci napisal/-a: ste še vedno s tistim partnerjem, ki vam je "vzel" nedolžnost? :)
ne,že dolgo ne več.... :P
Miss*Cyara*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Miss*Cyara* »

Jaz pa sem jo izgubila dober mesec pred 18 rojstnim dnevom, s fantom pa sem še zdaj (2,5 leti) in ne ni mi žal da se tolk počakala, kljub priložnostim ki sem jih imela :D
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Re: nedolžnost?

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

~NIA~ napisal/-a:26.avgust 2006

Torej si še zmeri nedolžna?! :P
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Jul. 2010 13:55, skupaj popravljeno 1 krat.
nektarinca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a nektarinca »

nedolžnost sem zgubila pri 16 letih. tisti, ki jo je imel čast vzeti pa je še vedno moj ljubljeni :D in bilo je lepo, ni mi žal.
življenje je lepo! smejte se!
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Jaz ne štejem, da sem izgubila nedolžnost pri prvem oralnem seksu, ampak pri prvem vaginalnem. Tako je pač moje prepričanje in bo tako tudi ostalo.

Se pa strinjam z vsemi, ki pravite, da je oralni seks zelo intimna zadeva. Sicer se ne morem odločiti kaj je bolj intimno, ampak definitivno je oboje, zato tega ne bi počela z nekom, ki ga ne bi imela rada. :cool: Sicer pa vsaka zase ve.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
*MaŁa*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: slo

Neprebrana objava Napisal/-a *MaŁa* »

jz sm jo izgubila na zlo lep nacin---piyana! :o sej zej je usakic bolj...ja z unim tipom mava se vedno stike :) :cool:
Xenna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Xenna »

Meni osebno je oralni seks še bolj intimen kot vaginalni. Seksala bi že lahko z nekom bolj tko (čeprav priznam, da me nikoli niso pritegnili tipi, ki sem jih šele spoznala). Za oralni seks pa se mi zdi, da mora biti odnos tudi že malo bolj razvit.

Saj ne pravim, da je tako edino prav, ampak tako jaz čutim. Jaz pač ne morem drugače.
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Ewchk »

Js ne dam v usta tiča od kr enga... Samo od lubija... :)
Če nisi del rešitve, si del problema.
lil*a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lil*a »

hja..imeti problem..jz sm tut zgubla nedolznost en tedn predn sm bla 15stara..zj s tipom ze doug nisma vsec skp..za to ve sam moja naj frendica pa njegovi kolegi si misljo.zj je p to mal vn prsl..pa me kr dost tipo prasa če me je un polozu al ne jz pa n wem ka rečt..pol se zmer nekak vn zmazem..d ne recem ne ja ne ne..sam wem d doug tk n bo slo..n wm..a me bojo mel vrstniki in nasplosno tipi v slabi luci ce bom potrdila??prosim..pomagite.. :oops:
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Maychy napisal/-a:Jaz ne štejem, da sem izgubila nedolžnost pri prvem oralnem seksu, ampak pri prvem vaginalnem. Tako je pač moje prepričanje in bo tako tudi ostalo.

Jz mam to tut tko v glavi.

Hm, pr 16ih .. šlo proti 17ki .. Pa z enim special fantom, k je še zdej important part of my life & me. :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Oralni sex kar z vsakim? Ne hvala. Samo z možem. Od 5 partnerjev je on drugi s katerim prakticirava oralnega. Pri ostalih se mi je res gabilo. In ko me je tip hotel na silo porinit v njegovo mednožje,sem lepo rekla da ne, da se mi njegov mali zgužvani tič gabi :D in sva lepo zaključila :D
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
MySelf
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a MySelf »

meni se tudi oralni zdi bolj intimen...
¤¤ Boy what we do, And where we do, The things we do, Are just between me and you ¤¤
Odgovori