Ja, se strinjam da manj kot 4* nima smisla vzet, ker si pol lahko ful nezadovoljen... Smo bili lani v Tuniziji, v hotelu all inclusive 3*....Saj je blo ok. Ker smo šli tudi za 14 dni, je bla ta varianta full ugodna...Ko smo prišli v sobe, nas je vse po vrsti skoraj kap... Je bla prostorna, čista, je pa imela tudi felerje-zarjaveli šraufi pri WC školjki, rja na zavesi od tuša, brez TV, brez mini hladilnika, smo pa imeli klimo in to na daljinca

! Drugače pa je imela vonj po vlagi...
Hrana je bla skoz ista, full mali bazen...Je bla pa zato plaža božanska-bel pesek in turkizno morje...Nisi dobil niti brisač, ne blazin za na ležalnik...A smo se imeli vseeno full fajn. Folk, ki je tam delal, je bil full ok. Smo se spoznali z kar nekaj uslužbenci-z reševalcem iz vode, kelnarji in animatorji... Vsak dopust je po svoje full dober in normalno, da oni ne živijo tako kot mi-drugi standardi itd.
Če si hočeš res odpočit in če hočeš še kaj videt, potem se mi zdi, da je fajn it za 14 dni, ker en teden full full hitro mine... Če pa hočeš met nek full dober in pošlihtan hotel 5* in magic life, pa 14 dni...te pa lahko daš na osebo 300.000 sit oz. še več...
Midva z mojim greva letos tudi v hotel s 4*... A kje je še to? Še več kot pol leta... Sva pa že rezervirala

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, ker pomeni biti srečen...