Matura [Združena tema]
Smejkica napisal/-a:Hm a pol sem edina, ki nima dobrega filinga?
Jao, pa tut ko smo se pogovarjali s sošolci, se nam je vsem zdelo dost težko. Je pa res, da smo mel prfosko, ki nam res ni velik naučila. Ne vem, filing pri men ni dobr, ampak upam, da me vsaj mal vara ... Bomo pol vidl ... jao.
js sm tut nek tle

say it right..
-
- Sramežljivka
- Kraj: ljubljana
-
- Kofetarica
gemini napisal/-a:a tist koga so tepl z rožami : baje d ženenism slišala
pa tist od poljaka tud nism slišala dobr![]()
sm pa mal po svoje nabluzla
Ja, zene so. Zgodba je bla kao, da zene nosjo hcale v hisi, kjer je rozmarin (ta del mi je malce usel) zato se jim moski mascujejo tako, da s palico tepejo konice rozmarinovega grma.
Poljak je pa za roko zaprosil to madzarsko kraljico, ki se je umivala s to posebno rozmarinovo vodo.
Men je bla danes angla full lustna in lahka. Upam, da bo uz matematko in zgodovino podobno.

-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
No, men bla dans ang kr solidna. Pisala sem višji nivo...sam prvi esej se mi zdi, da sem tk slabo napisala kr se mi ni dalo več...
Medtem ko mislim, da mi je literarni kr dobr ratu... Glede slovnice-je bla v mejah normale; tolažim se s tem, da bi lahk blo še težje.
Slušno je blo pa kr neki...stric mel neko govorno napako pa ga enih stvari sploh nisem razumela. Pa še ful glupe rešitve sem dobla...prva dva false, vse ostalo true...
Ona ženska pa itak govorila v meni prvič slišnem narečju... Eh, upam da ang na koncu naredim vsaj s 4+2...

Jaz sem tudi pisala na višjem...šlo mi je kar dobro...edino pri literarnem eseju sem bla na koncu tko utrujena, da sem se mogla prow potrudit mislit.
Ampak sem spisala do konca! Slušno sem misnla da bo težje...čeprav na prvem posnetu uni tip, ki je govoril čist na koncu...OBUP! Neverjetno kako je momljal.
Keri esej ste pa kej pisale?
Aja, teksti so bli pa res precej smotani. Še posebej uni taprvi z observatorijem in teleskopi...Ke jajca.

Aja, teksti so bli pa res precej smotani. Še posebej uni taprvi z observatorijem in teleskopi...Ke jajca.