Sej nas tut. Aja, edino kar se malo cvikam za jutri je slušno razumevanje...Upam, da nam ne dajo kakšnega indijca s škotskim naglasom ki bo govoril o...nabiranju hmelja.
Tiavanna napisal/-a:Sej nas tut. Aja, edino kar se malo cvikam za jutri je slušno razumevanje...Upam, da nam ne dajo kakšnega indijca s škotskim naglasom ki bo govoril o...nabiranju hmelja.
Sam to je res glupo. Mi smo delal en primer k je en rus govoru. Bože... tko da mi predvidevamo, da bo govoru kitajc, umes bo parkrat zmankalo signala in bo sam šumenje slišat ... to je kr neki
Ko odvržeš vso strast in me prideš nežno krast tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi ustavil čas in že se dani (Neisha)
Jz prou komej čakam da bo tole mim sicer jutri nimam angleščine začnem šele v ponedeljek s slovenščino pa sem že zej z žiuci na koncu....pa tko kot si rekla Gemini jz bi bla ful vesela za socialno 3 pri matematiki,ker tole je pa kr neki....VELIK SREČE VSEM TISTIM KI IMATE JUTRI ANGLEŠČINO BOM DRŽALA PESTI DA PIŠETE ČIM BOLŠE!!!
Jst grem spat. Dost mam vsega. Držim pesti za vse jutri, ki se bomo ubadali z angleščino.
Ko sem dons rešvala, sem mela filing, da zmeri manj znam. Tko da, jutri popoldne bo že za nami. Učili smo se, tko da upamo na najboljš. Go, go!
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Bi blo dobr it spat, ampak kot ponavadi pred pomembnimi dogodki spanca od nikoder.
Drzim pa pesti za vse, ki jutr pisemo. Najbolj pa seveda zase, ker sem mal egoista. Ceprav prava mora se zacne zame sele prvega.
jaz tudi želim vsem vso srečo na današnji maturi, mene že malo živčki dajajo, ampak mislim, da nebi smelo biti problem. itak bomo razturali, sploh ker sem včeraj do 12h bila na rojstnem dnevu radija City Lep in uspešen dan vsem