nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

LiL*PrinceSS
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ¤[MaRiBoR]¤

Neprebrana objava Napisal/-a LiL*PrinceSS »

:eek: grozno... :eek:

jaz sem še nedolžna, in si pod nobenim pogojem ne morem predstavljat, da bi takrat, ko hoimo čez vikende ven, kr tak šla z nekim tipom za prvi ovinek pa mu ga potegnila, pa če bi mi bil še nevemkak grozno všeč...

pa o tistem da blowjob ni intimnost.. pol tudi spolni organi niso intimni?al kak to misliš? :roll: nevem, jaz tega ne razumem...

kaj pa bi te ti naredla, če bi srečala tipa, bil bi ti blaaazno všeč, prišlo bi do 'pravega' trenutka, slekla bi mu hlače, potem pa ugotovila, da njegov spodni predel ne zgleda tako ljubko kot njegova faca (higieno mislim)???...

tudi če je frend ga ne poznaš tak dobro ko svojga partnerja, da veš kaj lahko pričakuješ..

mislim, meni je to ogabno, bljaaak :roll:
To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
Latte
Debatorica
Debatorica
Kraj: New York

Neprebrana objava Napisal/-a Latte »

Jst tut tega ful ne razumem. Seks je intimna stvar, pa če je oralen, vaginalen, analen...
Ne vem, pač usi smo si različni sam ne vem kako se ti ne zdi nič kaj tazga, da si tm z enim k sploh ne veš kok spolnih partneric je meu in nič, veš ni treba da ti ga da noter, da dobiš kakšno spolno prenosljivo bolezn. Đizs :roll:
How blind can you get and still have eyes?
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

Jst pa ful ne razumem enih punc ki tipom najprej fa**, šele potem pa sexata???!!
Men osebno je oralni sex še bolj intimna stvar kot samo sexanje in tega res ne bi mogla počet z vsakim.

Zame pride najprej v poštev sex in šele čez nekaj časa 'blowjob'.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

men je pa seks bl intimen k fafanje. pr seksu dejansko enega spustis v svoje telo.
ni sans, ce bi bla zdele samska, bi prej sla enmu fafat kukr pa bi seksala z njim. :D

pa ne mi zdej o higieni. za to da z enim sploh pomislim da grem seksat more bit glih tko cist za seks k za fafanje.
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

men drgač fafanje ni bolj intimna stvar kot sex sam vseen ga ne bi mogla kr enmu potegnt!! S tem tipom k sm zdej, sva najprej sexala in šele pol čez neki časa sm mu ga potegnla. In mi je to zdej pr nama čist normalno. sam da bi ga pa kr enmu..pa ni šans!! :roll:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tami »

[quote="Frenkie"]Jst pa ful ne razumem enih punc ki tipom najprej fa**, šele potem pa sexata???!!
Men osebno je oralni sex še bolj intimna stvar kot samo sexanje in tega res ne bi mogla počet z vsakim.

Se strinjam :)
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

Zvoncica napisal/-a:men je pa seks bl intimen k fafanje. pr seksu dejansko enega spustis v svoje telo.

A usta niso del tvojega telesa ?
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
Latte
Debatorica
Debatorica
Kraj: New York

Neprebrana objava Napisal/-a Latte »

pehta napisal/-a:
Zvoncica napisal/-a:men je pa seks bl intimen k fafanje. pr seksu dejansko enega spustis v svoje telo.

Jst se strinjam s pehto, tako vprašanje sm sama hotla zastavt!
How blind can you get and still have eyes?
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

Aha, sedaj pa štekam. Ubistvu je 'dovoljen' samo neintimni seks.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
Uporabniški avatar
dajcy
Debatorica
Debatorica
Kraj: wonderland:)

Neprebrana objava Napisal/-a dajcy »

pa dejte no :roll: okej, sej js tud tega ne odobravam in sem tud js mnenja da je to intimna stvar med dvema stalnima partnerjema, čemu seveda spada tudi ljubezen..
ampak ni se treba tk spravljat na punco nooo, je pač bla bolj divja ko je bla še mlajša, a je treba za to zdej deset strani napisat in jo napadat :?
nihče ni popoln... jo bo že izučilo enkrat..
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
Uporabniški avatar
dajcy
Debatorica
Debatorica
Kraj: wonderland:)

Neprebrana objava Napisal/-a dajcy »

no lepo :wink:
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

dajcy napisal/-a:pa dejte no :roll: okej, sej js tud tega ne odobravam in sem tud js mnenja da je to intimna stvar med dvema stalnima partnerjema, čemu seveda spada tudi ljubezen..
ampak ni se treba tk spravljat na punco nooo, je pač bla bolj divja ko je bla še mlajša, a je treba za to zdej deset strani napisat in jo napadat :?
nihče ni popoln... jo bo že izučilo enkrat..

res maš prav.ampak še vedno pa se mi zdi neumesno to, d aje punca stara 17 let in ima tako preteklost za sabo.sicer, če ji paše, zakaj pa ne, sam jst sem mal bolj staromodna glede tega in nikakor ne morem razumet določenih stvari, tko da brez zamere :wink:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

pehta napisal/-a:

kaj pa ce on men fa*a? :P
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

NIA je opisala svojo situacijo, res da je kar zlo pestr njen life ampak danes se to pač dogaja. Poznam ogromno takih primerov in jih čist nič ne obsojam kr pač tut seks ni vedno povezan s čustvi in je to pač stvar posameznika. Ne rečem da je prav, ampak to je tut sama ugotovila. Sj večina jih pr 14-ih, 15-ih sploh ne razmišlja, kaj delajo, potem jim je pa žal...
Mogoče bo zvenelo mal čudno, ampak men nedolžnost in s tem povezane komplikacije niso nikol kj dost pomenle. Prvič sem bolj kot ne seksala pri 16-ih iz radovednosti, in na srečo se je to razvilo v super zvezo, ki še traja :love:
Ful se mi pa ne zdi neki, da je ženska čist brez časti, pa da se z vsakmu neki dol daje... Ampak če je prava oseba in če ti mislš da je tko prov... Zakaj pa ne... :wink:
evonja
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: moravče

Neprebrana objava Napisal/-a evonja »

nisem še,bom raj počakala,se ne mudi :D
Odgovori