Prvo veza in potem seks ali prvo seks in potem veza?
ja, tudi sama si zelim najprej vezo... amapk,na zalost, ni tipa da bi enako mislil ali sploh zelel tega....
Z unim se je koncalo vse, tako da se je kr naenkrat umaknu, definitivno.
da bi pol,cez kak mesec zvedla da se me je ustrasu ker sem zelela neki prevec resnega... a on le sex, in nic drugega
zalostno, res zalostno..... da ni nikjer tipa da bi custva dal na prvo mesto.
Tolko sem se razocarala, da niti sama ne vem kako se bo iz tega pobrala.
Nocem kr z enim it.... ampak kje naj pol najdem enega fejst tipa, kot se spodobi?????
Z unim se je koncalo vse, tako da se je kr naenkrat umaknu, definitivno.
da bi pol,cez kak mesec zvedla da se me je ustrasu ker sem zelela neki prevec resnega... a on le sex, in nic drugega

zalostno, res zalostno..... da ni nikjer tipa da bi custva dal na prvo mesto.
Tolko sem se razocarala, da niti sama ne vem kako se bo iz tega pobrala.
Nocem kr z enim it.... ampak kje naj pol najdem enega fejst tipa, kot se spodobi?????

it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
Sem probala najrej veza potem seks. Po kar nekaj letih sva se rašla, kar se tiče seksa, pa sem ugotovila, da me je tko imel za praznenje.
Zdaj sem pa poskusila najprej seks, sicer s kolegom (najprej nisem mislila imeti več kot to) a ko se je nekajkrat ponovilo, sva oba ugotovila, da je med nama nekaj več. Seks pa je božanski in moram priznati, da mi to veliko pomeni.
Ne bi pa mogla takoj seksati z nekom, ki bi ga ravnokar spoznala.
Tako, da po moje ni pravila!
Zdaj sem pa poskusila najprej seks, sicer s kolegom (najprej nisem mislila imeti več kot to) a ko se je nekajkrat ponovilo, sva oba ugotovila, da je med nama nekaj več. Seks pa je božanski in moram priznati, da mi to veliko pomeni.
Ne bi pa mogla takoj seksati z nekom, ki bi ga ravnokar spoznala.
Tako, da po moje ni pravila!
Moje mnenje pa je, da mora bit vse spontano...
Ce se dva privlacita tako zelo, da sta ze cist "na koncu", se mi ne zdi nic narobe, tud ce spita skup, predn sta dejansko v vezi. In ne razumem tiste pare, ki se mucijo par mescov samo na kofetkih ipd. Je to res to?
Js vem, da ce sm ob nekom sproscena, je to to (in me tu sploh ne zanimajo mnenja drugih, ker se itak tice to samo naju). In cas tu ni pomemben (ker preprosto nardim to takrat, ko cutim, moji obcutki so pa najpomembnejsi (in njegovi seveda
)).
Ce se dva privlacita tako zelo, da sta ze cist "na koncu", se mi ne zdi nic narobe, tud ce spita skup, predn sta dejansko v vezi. In ne razumem tiste pare, ki se mucijo par mescov samo na kofetkih ipd. Je to res to?
Js vem, da ce sm ob nekom sproscena, je to to (in me tu sploh ne zanimajo mnenja drugih, ker se itak tice to samo naju). In cas tu ni pomemben (ker preprosto nardim to takrat, ko cutim, moji obcutki so pa najpomembnejsi (in njegovi seveda

Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
Pri meni more biti najprej veza in šele potem seks. Verjetno zato, ker se bojim, da bi bila samo izkoriščena za eno noč. Ne obsojam pa nikogar, ki bi skočil pod rjuhe še pred začetkom zveze. Vem, da če je strast premočna se lahko tudi to naredi 

Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Nism tak tip ženske da bi prvo spala z njim pol pa "kao" mela neko vezo...mislim da nebi šlo! Čeprav nevem, če bi me res en tulk očaral, privlačil...nevem, da bi bla čist "out2 ko bi ga vidla...mogoče bi pol šla z njim-sam dvomim, nevem-didnt happend to me!
Men je ono bolš da najprej tipa kuker tolk poznam...pol pa kej več!

Evolucijsko gledano je potreba po spolnosti pred potrebo po ljubezni! To ze zaradi razmnozevalnega nagona.
Zato mislim, da je bolj normalno, da se prej zgodi seks kot pa resna veza. Poleg tega, ce sta si dva tako vsec, da se zelita bolje spoznati, potem res ne vem, zakaj bi se pri tem sparala.
Tudi iz zenske prespektive mislim, da je tako bolje. Ce te nekdo zeli samo zaradi seksa, potem je bolje to ugotoviti po nekaj srecanjih, kot pa po pol leta, ker je cakal samo na to! Custveno je manj obremenjujoce.
LP
Zato mislim, da je bolj normalno, da se prej zgodi seks kot pa resna veza. Poleg tega, ce sta si dva tako vsec, da se zelita bolje spoznati, potem res ne vem, zakaj bi se pri tem sparala.
Tudi iz zenske prespektive mislim, da je tako bolje. Ce te nekdo zeli samo zaradi seksa, potem je bolje to ugotoviti po nekaj srecanjih, kot pa po pol leta, ker je cakal samo na to! Custveno je manj obremenjujoce.
LP
Men je to, kaj je prej načeloma vseeno..kar pride pride
Je pa res, da eni tipi nočejo zveze z ženski, ki z njimi sexa že na prvem zmenku. Sam tole mi ful ni jasno...sj je ON tudi sexal na prvem zmenku, kar pomeni, da sta enaka
...meni tole nikol ni šlo v račun

Je pa res, da eni tipi nočejo zveze z ženski, ki z njimi sexa že na prvem zmenku. Sam tole mi ful ni jasno...sj je ON tudi sexal na prvem zmenku, kar pomeni, da sta enaka

Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon