George W. Bush
Bush
Jst sm se tok nasmejala temu Bushu, kakšne prijave ma, da so jih celo po njemu poimenoval - Bušizmi!
Drgač pa to kar dela po svetu sploh ni smešn! Sam po moje je tud par folka k stoji za njim in mu ukazuje...
Drugač pa glasujem za Nesmiselno
Drgač pa to kar dela po svetu sploh ni smešn! Sam po moje je tud par folka k stoji za njim in mu ukazuje...
Drugač pa glasujem za Nesmiselno
njemu ne ukazuje nihče, on ukazujem pa celmu svetu........men sploh ni jasn kdo je on d ase lahko utika v težave drugih držav.pa če se v iraku med sabo pobijejo vsi skupi to njega nima kej brigat, ker dela še večji drek.sicr pa njemu ni da bi rešil težave, ampak da bi osvojil ozemlje v iraku ki je polno nafte.......jst če ga srečam ga ustrelim.i če me usmrtijo, ker sm njega atentatirala bom ponosna a to 

-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopolitanka
-
- Komunikatorka
- Kraj: Kranj
Zame je Bush novodobni Hitler...
Že od začetka mi je bil idiot, ko sem slišala kakšne njegove govorniške nastope.
In ne morem si razložit s kakšno pravico gre z vojsko v drugo državo, tujim ljudem solit pamet kako morejo živeti, kakšno ureditev morajo imeti in jim vsilevat njegov prav. In to se še danes nadaljuje...
Kaj ima to veze z bojem proti terorizmu? Saj še sam izvaja teror v Iraku.
Že od začetka mi je bil idiot, ko sem slišala kakšne njegove govorniške nastope.
In ne morem si razložit s kakšno pravico gre z vojsko v drugo državo, tujim ljudem solit pamet kako morejo živeti, kakšno ureditev morajo imeti in jim vsilevat njegov prav. In to se še danes nadaljuje...

Kaj ima to veze z bojem proti terorizmu? Saj še sam izvaja teror v Iraku.
Don't worry, be happy!!!
-
- Kofetarica
- Kraj: Celje(na žalost)
- Kontakt:
vido z G8, ce se niste videli tega / slisali pogovora med Bushem in Blairjem. sej ne vem kateri smajli je bolj primeren tedva :ertrink:
mogoce ta
al pa kar tale :unknown:

Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Men se pa zdi, da on moa bit tak kot je. Če ne bi posegel v Irak, bi bila v Ameriki resnična kriza in bilo bi več ljudi izgubljenih.
Ste prebrali knjigo Busheva Amerika? Štefančič jo je napisal.. Mislim on podaja svoje mnjenje.. Ampak pove tudi par dejstev, katere ne moreš zanikat..
Jo priporočam v branje...
Ste prebrali knjigo Busheva Amerika? Štefančič jo je napisal.. Mislim on podaja svoje mnjenje.. Ampak pove tudi par dejstev, katere ne moreš zanikat..
Jo priporočam v branje...