nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

Xenna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Xenna »

Čist tko eno vprašanje - zakaj mu ga sploh potegnt?, če itak nista bla intimna?!?

Evo jaz sem stara 26 let, pa sem do sedaj imela 5 različnih partnerjev, s katerimi sem se dala dol in kasneje pač vse kar spada zraven. Pa samo en od teh je bil takšen, da sva se samo nekajkrat dol dala, z ostalimi sem pač hodila.

Nisem pa nikoli imela želje ga nekomu kr tko mal potegnt?!? Sploh pa ne pri 16h!
limoncaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a limoncaa »

Jaz sem seksala potem kar pozno, pr 20-ih, ker je meja vedno nižja.... Seksala sem z dvemi tipi, s tistim ki mi je vzel nedolžnost, zdaj pa sem s fantom že 3 leta...
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

ej to kar se dogaja na maturancih pa absolventih,je vsem znano...sam je pa to tud odvisno od osebe kaj bo tm delala!! Jst se nism niti žvalila z nobenim na maturancu,kaj šele da bi se dala s kom dol! Mela sm dost samospoštovanja pa tud tipa k me je lepo čaku doma in nism niti vidla u čem je poanta da bi se pa tm dol dajala. Pa se mi zdi da nism čist nč zamudla!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

:respekt:

kar se dogaja na maturancih, pa itaq ni omembe vredno.folk daje 100 jurjov sam da se gre po*ukat dol.......in tole je šele razmišljanje na višku...

jst sploh ne razumem, kako lahko ljudje intimnost delijo z vsakim ko pride mimo..kaj imate od tega?kaj se ma od tega, da tipu na eni žurkici, ki si ga prvič vidla takrat in ga poznaš dve ure, pofafaš??tle ne vidm nobene logike, in še ponavadi samo punce fafajo, v zameno pa ne dobijo nobenga užitka.vidm da se je to fafanje razpaslo vsepovsod kot neki čist navadnge in samoumnenega.meni se zdi to prcej žalostno....

jst sm bla z dostimi tipi-pa mlada in neumna, ampak še vedno se nobenga nism dotaknila za lulčka al pa ke-pa bla sm tud mrtvo pijana, pa nism.ker sem vedla kje je meja mojga dostojanstva in do kam lahko grem, brez da bi čez čas obžalovala..in mi ni prav nič žal, da sem z ustki začela samomojmu dragiju....

kar se tiče pa nedolžnosti....škoda da to dandanes ni več adut punc, ki so še nedolžne, ampak hitijo z izgubljanjem nedolžnosti..sej se mogoče staromodno sliši, ampak to je vseeno en proces, ki bi se mogu zgodit spontano in z osebo, ki ti je pač pri srcu ane.sam nekateri še vedno vzemajo alkohol za izgovor in pač še druge stvari....

in mislm da je danes bolj moderno, če si še devica pri 20, kot pa da jih maš že celo četo za sabo.........

:)
Xenna
Sramežljivka
Sramežljivka

Brez zamere *purple bitch* ampak tut te poante ne razumem - da si se dol dajal s tipi - lulčka se pa nisi dotaknla. Kaj je to boljše od samo fafanja? A če z nekom seksaš in se ne dotakneš njegovega lulčka pomeni, da se spoštuješ?

Če se že odločiš z nekom seksat, to narediš tako kot je treba. Vsaj po moje.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Xenna napisal/-a:Brez zamere *purple bitch* ampak tut te poante ne razumem - da si se dol dajal s tipi - lulčka se pa nisi dotaknla. Kaj je to boljše od samo fafanja? A če z nekom seksaš in se ne dotakneš njegovega lulčka pomeni, da se spoštuješ?

Če se že odločiš z nekom seksat, to narediš tako kot je treba. Vsaj po moje.

poljubljala, ne sexala! :wink:

Ene so pa tok naivne, da se zaljubijo, ko jih tip ponesreči pogleda in si že predstavljajo, kok je on oh in sploh zaljubljen v njih, se začnejo metat za njem, on pa to izkoristi. Sej je velik takih, ki se spoznajo, ko grejo seksat. Seks je njihov prvi zmenek, bi lahko rekli

to ja pa mladostna naivnost ja....škoda, ker velik dobrih deklet povleče za sabo....... :? tip pa bo valda izkoristu ane, če bo mel priložnost.sicer kuker ker, sam vem da bi jih kar dost.......
Xenna
Sramežljivka
Sramežljivka

OK, potem pa oprosti. Se mi je kar malo čudno zdelo vse skupaj :D .

Ne vem kaj je to v današnjih časih. Ene res pretiravajo. In še vedno mi ni jasno kaj naj bi dosegle s tem, ko ga vlečejo enemu tipi, ki so ga ravnokar spoznale? Da se bo nesmrtno zaljubil v njo?

Saj sem jaz tudi naivna, ne pa neumna, po karakterju, ampak v kaj takega me pa tip ne bi prepričal?!
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

Ma ne nakladat tukaj o teh maturancih pa to. In napihovati, kva vse da se dogaja. NIČ takega se ne dogaja. To, kar se govori in piše so samo marketing poteze raznih Collegiumov od Černjaka in podobnih agancij, ki s širjenjem takih nategancij med folkom pridobivajo svoje stranke oziroma potnike.

Podobno kot je bila nategancija za Zrče. Hrvaška TV in ene par cajtngov je napisalo, da je tam prava Ibiza, raj na zemlji, razuzdanost povsod, bejbe radodajke na vsakem koraku in je pol hrvaških samcev vseh napaljenih prletelo na Zrče na seks !!! Vse so pa zrežirali lastniki lokalov na plaži, ki tudi plačajo raznim plesalkam, da se zvijajo pomanjlkivo oblečene, folk pa misli, da je vse spontano... Jasno pa velika večina decov odide domov predvsem s praznimi denarnicami.

Sam to je tako, če drugje ne znaš žurat, tudi na Zrćah ne boš vrtel bejb. Podobno je z maturanci in absolventi. Samo nakladanje, brezveze !!! In če se že kera da dol (kar itak da se) ne vem zakaj je treba to napihvat. Sej to se povsod dogaja.
Zadnjič spremenil pehta, dne 23. Maj. 2006 11:29, skupaj popravljeno 1 krat.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
maru
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a maru »

jest sem bla lani na absolvetnu in od 100-ih, kolikor nas je bilo v skupini, tudi za enga ne vem, ki bi se dal dol s kom, razen tistih, ki so seveda že prišli kot par. :D
Tko da tuki gre res predvsem za marketinške poteze...
Čudovito je bilo, da so odkrili Ameriko, še bolj čudovito bi bilo, da bi jo zgrešili.
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SIEENA »

~NIA~ napisal/-a:ja ne sam lep.. pač ful privlačn pa faca pa tko.. da mi bi blo žou če nebi.. tko se me bo usaj za vedn zapomnu, če druzga ne! :P

:rofl::rofl: Jao, ahahaha kok si me nasmejala. Ti škodi vakuum, k ga maš u glavi.
This too shall pass.
debilka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a debilka »

Kok je lahk oralčni sex izguba nedolžnosti???halooo....Mislim da se ve, kak zgleda izguba nedolžnosti-valda sex ane! :roll: Tud jst sm govorila da ga tipu nkol ne bom potegnala, pa sm mu ga....svojmu itak, in ni blo grozn! To sm pa naredla zato, kr njemu to full paše...men pa tud paše če mi jo....sej vrjetn vete kwa:)Tak da ne vidim tu nič kej groznega v tem!
debilka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a debilka »

Aja NIA a res misliš, da se te bo tip zapolnu, k si bla z njim sam za eno noč???Nope...
Xenna
Sramežljivka
Sramežljivka

Oralni seks tut zame ni izguba nedolžnosti.

Ampak NIA - oralni seks spada pod intimnost in to počneš nekomu s katerim sta intimna. Ne pa kr enmu. Zdaj že tko govoriš, kot da mu ga potegneš namesto, da mu daš lupčka?!
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a nutella »

SIEENA napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:ja ne sam lep.. pač ful privlačn pa faca pa tko.. da mi bi blo žou če nebi.. tko se me bo usaj za vedn zapomnu, če druzga ne! :P

:rofl::rofl: Jao, ahahaha kok si me nasmejala. Ti škodi vakuum, k ga maš u glavi.

tale je res mal kruta. Mogoče zapomnu kot eno kokoško k mu ga je na 1. dejtu potegla!?!
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Polhov Gradec

Neprebrana objava Napisal/-a Ty »

Itak, da si jo bo zapomnil. Pa še jo bo klical :)

:)
Odgovori