nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

nektarinca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a nektarinca »

valda!
pri meni je pogoj, da imam nekoga res rada da se spustim v oralca! sploh ne razumem kako lahko to počenš nekomu, ki ga sploh nimaš rad? saj sploh ne veš nič o njegovem življenju, navadah,... pa si daš to v usta? bljek!
pa ne me obtoževat, da sem zakompleksana, ker sem odprta za nvoe ideje in prakticiram marsikaj v seksu. ampak nikoli ne bi pristala v oralni seks, če ne bi do moškega čutila ljubezni.
življenje je lepo! smejte se!
nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

ok, zdj mi je pa še manj jasno :eek:
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Uh... :D
men je tud orala dosti bolj intimna stvar, kot dejansko seks.

Če vzamem recimo seks za eno noč - lahk bi s tipom seksala (kondom), sam ne bi mu ga pa mogla oralno obdelat, a-a.
Bi mi blo kr mal preveč (sori :oops: ) odbijajoče...
To pride zame šele čez neki časa, ko tipa vsaj mal poznaš.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 15. Sep. 2010 9:26, skupaj popravljeno 1 krat.
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SIEENA »

Zdele si pa ti mene malce šokirala. Deluješ tko, kot da nimaš nič self-respecta. Oralni sex je bolj intimen, kot navaden, usaj zame. :?
This too shall pass.
nektarinca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a nektarinca »

punca draga koliko jaz vem bi naj bil blowjob popestritev seksa, nekaj intimnega kar narediš s svojim partnerjem in tega naj ne bi počel vsem po vrsti. ne vem... sem presenečena, da imaš takšno mnenje.
ne razumem, da si z nekim tipom tak čist by the way pa mu ga potegneš? ne razumem...

in kaj boš rekla svojemu dragemu ko te bo vprašal kakšno kariero maš za sabo? misliš da bo ponosen na to cifro? pa tudi malce premisli če boš njemu sploh lahko dala nekaj takega kar nisi dala še nobenemu. valda da če v resni zvezi hočeš partnerja presenečat z novimi stvarmi in mu dat nekaj posebnega.
malce premisli, če res hočeš tak nadaljevat, če imaš res tako veselje od tega
življenje je lepo! smejte se!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

~NIA~ napisal/-a:15 sm bla stara.. pa sej sploh nism vlekla full tipom.. da ti napišem nazorno: 1 pod vplivom alkhola, 1 moj biuši, 4je k so mi bli res FUULLL noro ušeč! in še zdej tale k je moj tip!!!
in ne mi o tem da je to preveč k marskera od tle se je dala dol še z več tipi :roll:

jst pr 15 nisem vedla kako lulček zgleda.pa halo, kam gre ta mladina..sej čez 5 let, bojo mel že pr 12 otroke....in usta je lulčk okusu šele od mojega sedanjega fanta.mislm, mene kar zmrazi ko take berem...očitno je v modi, da čimvečim tipom pofafaš in čimprej......dejte se mal bolj zresnt no...sej ni treba vsakmu potegnt k pride mim.kaj si pa tvoj tip misl??sigurno je ful vesel oz. se slepi....... :?
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

Zadnji odgovori v tejle temi me pa izredno pozitivno presenečajo. Kapo dol. :flehan:
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

joj nia, rajs bod tih k se z vsakim postom sam se bl zapletas :D

pa a ve resno stejete oralni seks pod izgubo nedolznosti? ja, jz sm tut tko k nia enmu al dvema fa*ala pa isto so men pa tega ne stejem pod izgubo nedolznosti? isto vsa moja druzba&vsi k jih poznam... pa tut tiste k ste mele resne fante ste tut najprej oralno seksale pa ste si tist zapomnile pod "prvic"?

pa ja, dons se mi zdi tut ogabno sploh pomisliti da bi komurkol drugemu k ni moj fant kej pocela sam takrat je blo pa zanimiv... :)
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Ne, jaz ga nikakor ne stejem ;)
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

jst isto ne.
pa jst sm ga isto potegnla šele mojmu zdejšnjemu tipu..pa on mi je tud jumfr zbou.Prej pa ni blo šans da bi kej tazga nrdila!! Men ni blo ql in sploh ni blo pogoja da bi me u to prepričal!! Tud fafanje mi spada pod eno intimno stvar in je ne bi mogla nrdit kr usakmu k pride mim :roll:

pa resno kam gre ta mladina? Kaj a če se ne boste dol dajal, boste pa sam blow job delal al kaj? To je zdej kao čist neki normalnga..k žvaljenje al kaj..ne štekam res :roll: :roll: :eek:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Steiermark

Neprebrana objava Napisal/-a Mark »

nekje na netu je pisalo, da boljše to, kot pa spolni odnosi brez zaščite!
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ja to se čist strinjam da je bolš to kokr pa spolni odnos brez zaščite!!
Sam vseen ne štekam..zame je to pač intimna stvar in je ne bi mogla delat kr usakmu tipu :roll: sam današnja mladina je čist nemogoča( pa prosm ne me zdej napast da jst sm kao 19 pa bom govorila " današnja mladina"...s tem sm misnla današnje 15. in 16. letnike!!)..kr daje se dol pa zdej ga kao kr usakmu potegne ker se jim to zdi ql in čist "normalna stvar"....halo..dejte mal razmišljat :roll:

čist kokr je purple bitch napisala: jst pr 15ih še vedla nism kako lulček zgleda...ne pa da bi ga pol nekomu potegnla!!
Pa a pol ste bolj popularne u družbi če ga čim večim potegnete al kaj?? :roll:
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Steiermark

Neprebrana objava Napisal/-a Mark »

Ja saj to maš prav, saj jaz takrat še tudi nisem marsikaj vedel... Samo vedno bo slabše... Tolažim se, da naši otroci nebodo padli ka kakšno tako družbo :D

za marsikaj je kriv tudi alkohol :roll:
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

a to je zdej pol že uno načelo: več pijem bolj sm "in"..pa kao večim ga potegnem pa se pohvalm bolš bo pa bolj bom "in" :roll:
fak no jst se lohk pohvalila da sm bla še jumfr pol leta nazaj in sm bla ful ponosna na to!! Pa isto moja najbolša kolegica!!Sam kaj pa majo u glavah današnji 13 pa 14.letniki bi pa res rada vedla...pa da grem pa jih mal skuliram!!
Odgovori