Jau no kolk je že blo tkaih stvarii... Tiste stvari ko sm jih počela v pijanem stanju se sploh ne sramujem..Ker.. Kdo pa ne?!

Npr ko sm ležala na vrhu stopnic pa lepo dol bruhala..Pol pa se zvlečem vstran pa pride en gospod pa zažene paniko kdo je tolk litrov vina razliu

In jz seveda: [cenzura]!!! [cenzura] !! Jeb.... Jz sm kozlala!!.. Pa dost takih stvari je blo..S kolegico sva ble na sprehodu enkrat po dežju in sva lezle čez neke olupljene hlode, pa so itak ful spolzki če so mokri. Ona lepo tralali tralala BUM

Pol pa dva prevala naprej pa je obležala na hrbtu nekak čudno zvita, pa se ni mogla pobrat

Mislim mene je tak čist na želvo spominjala

Pol...Pa sm se še jz polulala zarad smeha

Ona se je pa tut cela poscana pobrala iz tal in pol sva uletele k men domov vsaka po ene suhe gate (kr sm bla pač jz najbližje doma

)
Pa danes...Jao jao.. Mislim tak sm se bedno počutla da bv. Z lubijem sva šla na sprehod skoz gozd (NIKJER NIKOL NOBENGA!!) in je nekak naneslo da sva mela oba hlače dol in pač ..... Ja itd

In lubi nekak gor pogleda ene 4m al pa 5m višje in vidi enga napou nagega cepca enih 50let starega kak stoji za grmom pa naju gleda. Jao jz sm sam cuknala hlače gor pa adijo

Mislim on res bedn filing no. Cepec star od kje se je vzeu, drugač pa nikol nikjer ni nobenga
Al pa ko me je moja Dear Tašča Kuzlović u sramoto spravlala pred pou njegove familije... Ok tut ta je bla bedna
Pa še bi se našlo.. Ko se spounem kaj bom povedala

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.