nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

buba napisal/-a: Jst vidim stavri bolj konmpleksno in mislim, da je naše dojemanje nedolžnosti (in konc koncev tudi seksualnosti) preomejeno. To je vse. Upam, da je zdej bolj razumljivo.

Ej, priznam, da si mi dala mal mislit, :)
izpostavla si en vidik, na katerga prej sploh pomislila nisem!
Nevem, kaj bi rekla na to...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

buba napisal/-a:Ne razumem česa ne razumes. Ali je tip, ki ga je en drug analno tut nedolzen zato ker ni nikamor prodrl?

ce ga je analno je nekam prodrl ponavad? al obstaja analno tut brez prodiranja? :D

sej se hecam, najbrz si mal drugac napisala kukr si mislila. :wink:
drugac pa ja, jz bi rekla da je lezbijka ki ze celo zivljenje parkticira samo oralni seks v bistvu nedolzna... ce vkljucimo zdej vibratorje pa dildote je pomoje se skoz, sej nedolznosti ne izgubis s predmetom ampak s osebo :nixweiss:
Zadnjič spremenil Zvoncica, dne 21. Maj. 2006 17:38, skupaj popravljeno 1 krat.
buba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a buba »

Je prav napisano. Mišljen je biu tisti v katerega se je prodiralo.
Sicer pa sm želela samo izpostavit določen problem pri vsem skupaj. Vem, da večina heteroseksualnih moških in žensk dojema penetracijo kot mejnik, ampak da imajo določene punce probleme s takim dojemanjem (da o homoseksualcih itd sploh ne govorimo) pač kaže da stvari niso tolk simpl.
Ok zdej se pa že ponavljam...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

ja, pri heteroseksualcih je meja dost jasna, pri homoseksualcih tut v bistvu. prvic je za tistega, ki prodira in za tistega v katerega se prodira. do tuki je logicno. za lezbijke pa v bistvu ne vem, kako one med sabo stejejo da so izgubile nedolznost, mogoce bi bilo to zanimivo njih vprasat?
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Ok, sam pomoje je tud dost malo takih lezbijk, ki so to že od mladih let in niso nikoli spale z moškim?
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

sej take sem mislila, k niso nikoli z moskim. une k so seksale z moskim preden so bile 100% da so lezbijke se steje pol tist.
buba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a buba »

Nja, lahko tudi pri taki -ki je prej seksala z moškim pa potem spoznala da je lezbika in da to kar je blo prej dejansko ni bila ona- nastane dilema kdaj je zgubla nedolžnost. Jo je zgubila, ko je prvič bila z drugo žensko in se je šele takrat dejansko predala drugi osebi? Prej je ena napisala, da je zgubila nedolžnost z zdejšnim in ne bivšim, čeprav kolkr sm razumela sta seksala..In pa nekje drugje, da nedolžnost zgubiš z osebo in ne vibratorjem, torej, ali lezbika ki je seksala z moškim lahko za nazaj reče da je nedolžnost zgubila dvakrat (enrkat z moškim enkrat z žensko)? ...
Sicer pa imajo tudi lezbike in geji svoj forum (se opravičujem vsem za tako posplošeno predalčkanje) pa jih same vprašajte.
Npr. tu sta dve taki temi:
http://www.mavricni-forum.net/viewtopic ... dol%9Enost

http://www.mavricni-forum.net/viewtopic ... dol%9Enost

Mislm, da bo to vse od mene v tej temi..
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

To itaq vsaka zase ve. *purple bitch* je lepo napisala kaj je izguba nedolžnosti pomenila njej. Za večino to pomeni penetracijo, za kako lezbijko mogoče spet nekaj drugega, za pehto pa :? prvi poljub? :?

Ne vem... Zdi se mi, da vsaka od nas zase ve, kdaj in s kom jo je izgubila. Tista deklica od prej, ki ni prepričana pa bo tudi ugotovila. Čez čas, ko bo videla kaj je prava penetracija, če ne prej.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

jz bi rekla da z zdajsnjim, z unim k si res seksala k nisi sam neki rinla not pa ni slo :wink:

drugac bi pa rekla da nedolznost prav zgubis samo enkrat... v primeru lezbijke od bubi bi jz rekla da jo je izgubila z moskim. ko je prvic z zensko je "samo" prvic seksala z zensko, ni pa izgubila nedolznosti.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Zvoncica napisal/-a:jz bi rekla da z zdajsnjim, z unim k si res seksala k nisi sam neki rinla not pa ni slo :wink:

drugac bi pa rekla da nedolznost prav zgubis samo enkrat... v primeru lezbijke od bubi bi jz rekla da jo je izgubila z moskim. ko je prvic z zensko je "samo" prvic seksala z zensko, ni pa izgubila nedolznosti.

se strinjam ja......občevanja z roko in tko dalje, niso lih izguba nedolžnosi.jst tretiram celoten sex pod izgubo nedolžnosti, kjer je vključeno pač vse...

ampak bedič pa je če neveš kam in koga bi štela pod izgubo nedolžnosti.najbolš d akar vse tri :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

no vidš.... :)

To itaq vsaka zase ve. *purple bitch* je lepo napisala kaj je izguba nedolžnosti pomenila njej. Za večino to pomeni penetracijo, za kako lezbijko mogoče spet nekaj drugega, za pehto pa prvi poljub?

Ne vem... Zdi se mi, da vsaka od nas zase ve, kdaj in s kom jo je izgubila. Tista deklica od prej, ki ni prepričana pa bo tudi ugotovila. Čez čas, ko bo videla kaj je prava penetracija, če ne prej

točno tko ja.......mislm da je nedolžnost pač en obred, ne pa sam neko mancanje z rokami in to.......lezbijke pomoje štejejo kot cel odnos izgubo nedolžnosti, vsaj jst bi tko a ne....sicer pa vsak ima svoje poglede na to...kukr pač komu paše... :)
Zadnjič spremenil *purple*, dne 21. Maj. 2006 20:47, skupaj popravljeno 1 krat.
debilka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a debilka »

Sej če ti spoznaš enga tipa, pa če je res full neka privlačnost med vama dvema...in če se zgodi-zaka pa ne! Glavn je sam to, da ti pol ni žal za to dejanje, da ti ostane v lepem spominu!
Xenna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Xenna »

Meni prvič ni blo nič posebnega. No ja takrat se mi je zdelo še kar kul. S tistim tipom sva bila še nekaj časa skupaj in to je to. Niti ni bilo nekih pravih čustev.

Ni pa nič bolelo, krvi tudi skoraj ni bilo (par kapljic). In ni mi žal.

Šele kasneje sem spoznala kako lepo je, ko si z nekom, do katerega nekaj čutiš.
Ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Polhov Gradec

Neprebrana objava Napisal/-a Ty »

Men je žal za prvič :)
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

Maychy napisal/-a:Za večino to pomeni penetracijo, za kako lezbijko mogoče spet nekaj drugega, za pehto pa :? prvi poljub? :?

Nehte se slepit no, lepo vas prosim. V vseh medicinskih in drugih knjigah in priročnikih lepo piše, da imamo vaginalni, analni, oralni spolne odnos. Spolnemu odnosu popularno rečemo tudi seks.
Tako pridemo do situacije, ko je nekdo/neka npr. že 10 seksal/a a ve boste trdile, da je pač nedolžna, ker ni bilo penetracije.
Pa to so pravljice, lepo vas prosim. Ne bit tolk naivni. Če si že si pač že in pika. In s tem dejstvom se je treba sprijazniti, ne pa iskati alibijev, kako bi ponovno pridobile deviškost.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
Odgovori