Kako dolgo ste bili najdlje v zvezi?
-
- Cosmopolitanka
Zvoncica napisal/-a:MIGRENA napisal/-a:Mimi_M napisal/-a:Ful se spomnim, da mi je kar naenkrat mal dol padlo in sem raje kak vikend doma ostala in mi je pasal, da se nisva vidla.
Mene je tega ful strahker sem to že pri dostih parih, ki so bli že po nekaj let skupaj opazila. Sicer je zdej vse lepo in prav med nama, ampak nikol neveš kaj se zgodi...
no men se to trenutno dogaja. pa mam ful mesane obcutke...
Zvoncica, res?

Jst bi rekla, da je res nekaj na tem, kar so men nekateri pred časom dopovedovali, da je po določenem obdobju veze s partnerjem potrebno naredit en korak naprej,
zdej ali je to začetek skupnega življenja, potem mogoče otrok,če si oba to želita..
Veza menda mora it naprej, ne pa stagnirat v neki neopredeljeni točki..

Res ne vem, kaj drugega rečt..
Jaz sem bila z mojim bivšmu skupaj skoraj 4 leta, vendar je na koncu postalo vse skupaj preveč monotono, ker sva ostala na istem mestu kot na začetku. Vsak dan ena in ista zgodba, vsak vikend isto... Zato sva se na koncu pač naveličala drug drugega in se raje odločila za konec zveze
Moram pa priznati, da če bi se danes spoznala bi gotovo bila skupaj do konca dni, ker je prav najboljši tip na svetu. Včasih mi je prav žal, da nisem več zaljubljena vanj, ker bi on še sedaj naredil vse le da bi bila jaz srečna 

Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
- Sramežljivka